Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ruby Huisman boeken

Ruby Huisman boeken

Ruby Huisman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ruby Huisman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ruby Huisman was vijf jaar oud toen ze voor het eerst op een BMX fiets zat, twaalf jaar later werd ze wereldkampioen BMX bij de junioren. Tegenwoordig behoort Ruby bij de Elite dames en hoort ze bij de internationale wereldtop.

Ruby Huisman boeken voor een evenement

Ruby Huisman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Ruby Huisman inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Ruby Huisman

Wereldkampioen BMX Junioren

Samen met haar broers begon Ruby Huisman met BMX’en. Al snel bleek dat het racen Ruby erg goed af ging. Vanaf dat moment ging het snel, al vanaf jongs af aan doet Ruby mee met de wereldtop. Ruby Huisman traint tegenwoordig fulltime bij de Nederlandse selectie op het Olympische trainingscentrum Papendal in Arnhem. In 2016 pakte Ruby Huisman de wereldtitel bij de junioren, de aandacht richting Ruby begon vanaf dat moment enorm te groeien. Ruby is de jongste vrouw bij de selectie en behoort nu al bij de top. De verwachtingen zijn hoog, zowel bij haarzelf als bij haar familie en fans.

Toernooien

Nu reist Ruby de hele wereld over om deel te nemen aan verschillende wereldbekers en toernooien. Het is al een hele ervaring om tijdens de wereldbekers en toernooien tussen de beste rijdsters wereldwijd te staan, nu is het haar taak om daar binnen enkele jaren bij de top horen.

Ruby Huisman boeken
Ruby Huisman boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button