Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ruben van der Meer boeken

Ruben van der Meer boeken

Ruben van der Meer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ruben van der Meer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ruben van der Meer werd bekend als het gezicht van de gabbergroep Hakkûhbar, die in 1996 een grote hit scoorden met hun parodie ‘Gabbertje’. Van 2004 tot 2008 was Ruben van der Meer een van de teamleden bij het populaire TV-programma De Lama’s van BNN.

Ruben van der Meer boeken voor een evenement

Ruben van der Meer is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Ruben van der Meer.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Ruben van der Meer

Ruben van der Meer volgde een jaar lang de acteeropleiding aan de prestigieuze Herbert Berghof Studio in New York en deed daarna de Haags Acteer Studio. Hij had diverse gastrollen in series als Blauw Blauw, Quidam Quidam, Loenatik, Baantjer, Luifel & Luifel, Westenwind, Russen en Het Sinterklaasjournaal. Daarna kreeg hij bekendheid met het programma Live Opgenomen, dat wat hij samen met Horace Cohen bedacht en presenteerde bij Veronica.

Speelfilms

Ook speelde hij in verschillende speelfilms, waaronder Jezus Is Een Palestijn, The Delivery, Rent A Friend, Soul Assasin, en de speelfilms Shouf Shouf Habibi, Flirt en Ellis In Glamourland.

De Lama’s

Van 2004 tot 2008 maakte Ruben van der Meer deel uit van het team van de Lama’s, een programma van BNN. Samen met Lama-collega’s Ruben Nicolai en Tijl Beckand presenteerde hij in 2009 het programma Budget TV. Daarnaast regisseerde hij diverse afleveringen voor Café de Wereld, en een aantal televisiereclames.

Kijk op onze pagina Celebrity Based Campaigning voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne.

DJ Ruben van der Meer

Eén van de muzikaalste Lama’s gaat met zijn hobby het land in. Ruben is als DJ Fluffer voor een beperkt aantal sets op aanvraag beschikbaar. DJ Fluffer’s draaistijl zit vooral in de Eclectic, Urban en R & B- hoek.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button