Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ruben Nicolai boeken

Ruben Nicolai boeken

Ruben Nicolai boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ruben Nicolai of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ruben Nicolai is één van Nederlands bekendste presentatoren. Als cabaretier is hij bekend van onder andere de Lama’s. Door zijn vaardigheden als spreker is hij ook zeer geschikt als dagvoorzitter tijdens congressen en seminars. Met zijn humor en oprechte interesse voelt hij het publiek goed aan.

Ruben Nicolai boeken voor een evenement

Ruben Nicolai is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Ruben Nicolai

Ruben Nicolai begon zijn cabaretcarrière begin 2002 samen met Nathan Vecht als Uno: het cabaretduo Ruben & Nathan. Na hun eerste optreden gaat het snel. Met ‘Uitverbaasd’ wonnen Nicolai & Vecht het Rotterdams Cammeretten Festival. Vanaf dat moment weet Ruben wat hij wil en presenteert hij programma’s met een komische noot. In 2004 en 2005 toerden Ruben en Nathan door Nederland met hun voorstelling ‘Integere Types’.

De Lama’s

In 2004 gaat Nicolai bij BNN aan de slag, waar hij start met ‘De Lama’s’. Samen met de mede-Lama’s Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge wint Ruben de Gouden Televizierring in 2006.

Presentator

Van 2006 tot 2008 was Ruben bij BNN te zien als presentator van ‘Je Zal Het Maar Hebben’ en ‘Try Before You Die’. In het programma ‘Je Zal Het Maar Hebben’ dook Nicolai in de levens van jongeren met een beperking of aandoening. Bij ‘Try Before You Die’ ging hij de uitdaging met zijn medepresentatoren aan om dingen te doen die je voor je dood moet hebben gedaan. In 2009 wint Ruben Nicolai de Zilveren Televizierster voor zijn presenteerwerkzaamheden.

Vanaf 2009 is Ruben Nicolai twee jaar werkzaam bij de AVRO, waar hij de presentatie doet van ‘Budget TV’, ‘Zóóó 30’, ‘Maximum Bereikt’, ’71 Graden Noord’ en ‘Gehaktdag’.

In 2011 gaat Ruben opnieuw bij BNN aan de slag. Hij presenteert onder andere de muziek panelshow ‘Doe Maar Normaal’ en ‘Allerslechtste Chauffeur van Nederland’. Verder was hij presentator van het programma ‘De Man met de Hamer’, dat met een panel van Bekende Nederlanders geld inzamelde voor Serious Request. Ook presenteert hij het programma ‘Topmanager gezocht’ en is hij in een nieuw seizoen van ‘Ruben vs Sophie’ te zien, opgenomen in Los Angeles. Eind 2012 volgt een eigen theatershow genaamd ‘Little Friday’, waarmee Ruben door het land tourt.

Na het avontuur bij BNN tekent Ruben Nicolai in 2015 een contract bij RTL. Hier wordt hij herenigd met een deel van De Lama’s, namelijk Tijl Beckand. Samen met Tijl is hij te zien in het tweede seizoen van ‘Professor Nicolai & Dokter Beckand’. Daarnaast presenteert hij bij RTL de programma’s ‘Beste Kijkers’ en de nieuwe versie van ‘5 tegen 5’. Ook maakt hij onderdeel uit van het nieuwe presentatieduo van ‘Idols’ samen met Lieke van Lexmond.

TV-prijzen

Met ‘De Lama’s ’ won Ruben in 2006 de prestigieuze Gouden Televizier-Ring. In 2008 werd hij genomineerd voor de Zilveren Televizier Ster als beste televisieman (destijds BNN). Het jaar daarop werd hij opnieuw genomineerd (destijds Avro) en mocht hij de prijs ditmaal in ontvangst nemen.

Reclamecampagne met Ruben Nicolai

Ruben Nicolai werkte ook mee aan de Veilig Rijden campagne van ANWB. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button