Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ruben Nicolai boeken

Ruben Nicolai boeken

Ruben Nicolai boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ruben Nicolai of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ruben Nicolai is één van Nederlands bekendste presentatoren. Als cabaretier is hij bekend van onder andere de Lama’s. Door zijn vaardigheden als spreker is hij ook zeer geschikt als dagvoorzitter tijdens congressen en seminars. Met zijn humor en oprechte interesse voelt hij het publiek goed aan.

Ruben Nicolai boeken voor een evenement

Ruben Nicolai is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Ruben Nicolai

Ruben Nicolai begon zijn cabaretcarrière begin 2002 samen met Nathan Vecht als Uno: het cabaretduo Ruben & Nathan. Na hun eerste optreden gaat het snel. Met Uitverbaasd wonnen Ruben Nicolai en Nathan Vecht het Rotterdams Cammeretten Festival. Vanaf dat moment weet Ruben wat hij wil en presenteert hij programma’s met een komische noot. In 2004 en 2005 toerden Ruben en Nathan door Nederland met hun voorstelling Integere Types.

De Lama’s

Ruben Nicolai gaat in 2004 aan de slag bij BNN, waar hij begint met De Lama’s. Samen met de mede-Lama’s Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge won hij de Gouden Televizier Ring in 2006.

Presentator

Van 2006 tot 2008 was Ruben Nicolai bij BNN te zien als presentator van Je Zal Het Maar Hebben en Try Before You Die. In het programma Je Zal Het Maar Hebben dook Ruben in de levens van jongeren met een beperking of aandoening. Bij Try Before You Die ging hij de uitdaging aan met zijn mede-presentatoren om dingen te doen die je voor je dood moet hebben gedaan. In 2009 wint Ruben Nicolai de Zilveren Televizier Ster voor zijn presenteerwerkzaamheden.

Vanaf 2009 werkte Ruben Nicolai twee jaar bij de AVRO, waar hij de presentatie deed van Budget TV, Zóóó 30, Maximum Bereikt, 71 Graden Noord en Gehaktdag.

In 2011 gaat Ruben opnieuw bij BNN aan de slag. Hij presenteerde onder andere de muziek panelshow Doe Maar Normaal, De Allerslechtste Chauffeur van Nederland en Topmanager Gezocht. Verder was hij presentator van het programma De Man met de Hamer, dat met een panel van Bekende Nederlanders geld inzamelde voor Serious Request. Ook was hij te zien in het programma Ruben vs Sophie, opgenomen in Los Angeles.

Na het avontuur bij BNN tekende Ruben Nicolai in 2015 een contract bij RTL. Hier wordt hij herenigd met een van zijn ex-collega’s van De Lama’s, namelijk Tijl Beckand. Samen met Tijl was Ruben te zien in Professor Nicolai & Dokter Beckand. Daarnaast presenteerde hij bij RTL de programma’s Beste Kijkers en de nieuwe versie van 5 Tegen 5. Ook was hij samen met Lieke van Lexmond het nieuwe presentatieduo van Idols.

TV-prijzen

Met De Lama’s won Ruben Nicolai in 2006 de prestigieuze Gouden Televizier Ring. In 2008 werd hij genomineerd voor de Zilveren Televizier Ster als beste televisieman. Het jaar daarop werd hij opnieuw genomineerd en mocht hij de prijs ditmaal in ontvangst nemen.

Reclamecampagne met Ruben Nicolai

Ruben Nicolai werkte ook mee aan de Veilig Rijden campagne van ANWB. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button