Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ruben Annink boeken

Ruben Annink boeken

Ruben Annink boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ruben Annink of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ruben Annink laveert tussen de volksmuziek en de Nederpop. De Haarlemse zanger werd op zijn 15e ontdekt door Ali B en scoorde al snel hits met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft Ruben afscheid genomen van de urban muziek en hij heeft zijn eigen sound ontwikkeld.

Ruben Annink boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Ruben Annink zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking.

Biografie Ruben Annink

De nieuwe sound van Ruben Annink is te horen op zijn EP ‘Helderzien’. Ruben zegt over zijn muziek: ‘Ik wil dat mensen zich herkennen in mijn muziek, dat is mijn drijfveer’. Over de scheiding van zijn ouders schrijft Ruben ‘Van De Liefde Weet Ik Niets’, een voorbeeld van de nieuwe muzieksoort waar hij voor gekozen heeft.

De Beste Zangers van Nederland

Eind 2019 deed Ruben Annink mee met het succesvolle TV-programma De Beste Zangers van Nederland (AVRO/TROS.) Hierin is hij te zien met onder andere Samantha Steenwijk, Emma Heesters en Rolf Sanchez.

Ruben Annink boeken
Ruben Annink boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button