Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Roy Raymonds boeken

Roy Raymonds boeken

Roy Raymonds boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Roy Raymonds of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Roy Raymonds is geboren in Zuid Limburg. Na het succes van zijn eerste single “ik heb een knal Rooie Rubberboot” heeft deze vrolijke kok, zanger en entertainer uit Limburg weer een nieuwe singel. “Wij gaan stappen” (een echte kroegstamper) en “Wij gaan scoren”, speciaal geschreven voor het WK voetbal 2006.

Roy is bekend geworden door “een ster in 40 dagen” van de TROS en is al te zien geweest op meerdere grote evenementen zoals de Huishoudbeurs, De Nijmeegse vierdaagse, De lentebeurs, RTL-boulebvard, De Sneekweek, SBS 6 shownieuws, op de rode bank bij Jensen, bij Paul de Leeuw’s parenavond en meerdere benefiet optredens voor bejaarden, stichting KIKA & villa Pardoes.

Ook draaide Roy Raymonds mee in de tour van het Nationaal Confetti Hitfestival samen met Marianne Weber, Jan Smit en vele andere bekende Nederlandse artiesten. Met zijn vrolijke, gezellige en vooral explosieve optredens steelt Roy ieders hart. Uitspraken van het publiek zijn “Al ben je down, verdrietig of zit je in een dip, vijf minuten kijken naar een optreden van Roy en je bent weer vrolijk”. Dit is precies waar Roy naar streeft.

Met zijn muziek hoopt hij een groot publiek te bereiken waar hij vreugde en verdriet mee kan delen en dat mensen kracht putten uit zijn liedjes en teksten. Roy’s grootste wens is op te mogen treden in het theater. Zijn grote voorbeelden zijn Paul de Leeuw, Toon Hermans, André van Duin en Ernst Daniël Smit.

Dat Roy niet alleen een goede zanger is maar ook een gezellige entertainer, is de afgelopen tijd al wel gebleken.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button