Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rossana Lima boeken

Rossana Lima boeken

Rossana Lima boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rossana Lima of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rossana Lima verzorgt de styling voor bekende Nederlandse mannen en vrouwen. Ze werkte onder andere met Mariska Hulscher (Looking Good en De Ideale Man), Irene van de Laar (De Ideale Man) en Martijn Krabbé (o.a. In Holland Staat een Huis en Perfecte Partner).

Rossana Lima boeken voor een evenement

Rossana Lima is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Rossana.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Rossana Lima

Rossana Lima is al jaren actief in de modewereld. Vanaf jongs af aan heeft ze interesse in alles wat met mode te maken heeft. Zo reist ze op haar achttiende al naar Milaan om alle modeshows van de grote couturiers (Versace, Gucci, Armani) te bekijken. Daarna zet ze een modeketen op in Rotterdam.

Lifestyle adviezen en makeovers

Een paar jaar later begint Rossana Lima met het verzorgen van lifestyle-adviezen en makeovers in bladen als Beau Monde en Personality. Voor de makeovers in het glamourblad Beau Monde kleedt zij bekende vrouwen als Mathilde Santing, Tanja Jess, Inge de Bruin, Bartina Koeman, Edsilia Rombley, Vera Mann, Mary Borsato en Froukje de Both.

Ook geeft Rossana kledingadviezen aan diverse vrouwen die hoge functies in het bedrijfsleven bekleden en is ze regelmatig te zien als deskundige in televisieprogramma’s als Aperativo, Rijk & Beroemd en SBS Shownieuws.

Rossana’s slogan is: “Fashion Changes, Style Doesn’t!”

Rossana Lima is beschikbaar voor adviezen en workshops op het gebied van lifestyle en fashion.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button