Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ronnie Ruysdael boeken

Ronnie Ruysdael boeken

Ronnie Ruysdael boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ronnie Ruysdael of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Voor wie Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, ooit bezig zag op een podium, zal het duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een rasartiest. Iemand die zijn excentrieke tanden in het publiek zet en niet loslaat voordat er zichtbaar sprake is van een feestje.

Vanaf 1-1-2010 gaat Ronnie, ook bekend als ‘de man met de bakkebaarden’, als solo-zanger het land in. In zijn eigen decor en voorzien van de gebruikelijke gadgets (vlaggetjes, ansichtkaarten, klepjes en andere rariteiten) zoekt hij de interactie met het publiek en zal hij zijn uiterste best doen het hele gezelschap in de polonaise te krijgen.

Dans je de hele nacht met mij, Annemarie, Roos in je blonde haren, Blauw van de sangria, Japapa, en M’n fiets is gejat: alle hits komen, naast nieuw repertoire, voorbij tijdens een optreden!

Kenmerkend is dat Ronnie een graag geziene gast is op de meest uiteenlopende feestjes: in feesttenten, op officiële bijeenkomsten, bij discotheken, popfestivals, niets is hem te gek en alles is leuk. Een optreden van Ronnie Ruysdael past altijd en overal, en dan onder het motto: ‘We gaan ‘m effe lekker raken!!!’

Een optreden duurt 30 minuten. Daarnaast biedt Ronnie Ruysdael ook een avondvullend spektakel van 4 uur onder de naam ‘Ronnie’s bizarre familieshow’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button