Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ronnie Flex boeken

Ronnie Flex boeken

Ronnie Flex boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ronnie Flex of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ronnie Flex veroverde Nederland met zijn aanstekelijke mix van Hip-Hop, Grime, Dancehall en Dubstep. Vanaf zijn 16e staat Ronnie al op het podium, met onder andere Mystery Land en de TMF Awards achter zijn naam.

Ronnie Flex boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Ronnie Flex zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Ronnie Flex

Naast het performen produceert Ronnie ook zijn eigen tracks. Hij wordt hierin bijgestaan door producer Boaz v/d Beatz. Zijn samenwerking met onder andere Boaz en Mr. Polska resulteerde in de succesvolle singles ‘Soldaatje’, ‘Allermooiste feestje’ en ‘Nooit meer slapen’.

Grote Prijs van Nederland

In 2012 won Ronnie Flex de State Award ‘Rookie of the Year’ en behaalde hij de finale van de Grote Prijs van Nederland. Dit succes zette hij in 2013 door met de releases van de single en video van ‘Tankstation’, ‘Onder je lokken’ en de soundtrack van bioscoopfilm ‘Feute het feestje’.

Het jaar daarop bracht Ronnie Flex samen met Mr. Polska zijn hitsingle ‘Zusje’ uit, die in korte tijd 3 miljoen keer werd bekeken. Hij gaf dit succes een vervolg met de release van de EP en gelijknamige single ‘Pocahontas’.

Drank & Drugs

Samen met Lil Kleine bestormt Ronnie Flex in 2015 de hitlijsten met hun single ‘Drank & Drugs’. Het duo behaalde daarmee de nummer-1 positie in de GFK Single Top-100 en de iTunes single chart. De track is op dat moment tevens het meest gestreamde nummer van Nederland. Ook op Spotify voeren de heren de Nederlandse top 50 aan.

‘Drank & Drugs’ is onderdeel van de New Wave sessies op Schiermonnikoog. Een grote groep jonge Nederlandse rappers nam tijdens deze sessies in tien dagen tijd een album op. De videoclip van ‘Drank & Drugs’ werd in enkele weken tijd miljoenen keren bekeken.

Reclamecampagne met Ronnie Flex

Ronnie werkte ook samen met telecomprovider Hi, die een speciale app uitbracht met de allereerste interactieve videoclip voor de mobiele telefoon ter wereld. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Ronnie Flex boeken
Ronnie Flex boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button