Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rondé boeken

Rondé boeken

Rondé boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rondé of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Krap een half jaar geleden kwam dit vijftal bij toeval voor een schoolproject bijeen in een oefenruimte. Ze moesten voor een specifiek vak binnen een paar weken tijd een band vormen en daarmee drie liedjes schrijven.
Ondanks hun verschillende achtergronden en inspiraties, variërend van punk tot psychedelica en gospel, beviel de onderlinge samenwerking van de gemotiveerde jonge muzikanten dermate goed dat ze al snel besloten om er een stap verder mee te gaan.

Eerste optredens

In april nam Rondé deel aan Herman Brood Academie on Tour; een korte tournee langs de bekende poppodia in Nederland, respectievelijk Paradiso Amsterdam (hun eerste (!) optreden), Patronaat Haarlem, De Vorstin Hilversum, Paard van Troje Den Haag en Hedon Zwolle.

Ineens was de band Rondé een feit. Op de valreep schreven ze zichzelf ook nog in voor deelname aan de Popronde dit najaar, waarvoor ze tot hun eigen grote verbazing geselecteerd werden ondanks dat ze op dat moment nog maar één liedje op de plank hadden liggen. Daarnaast zijn ze door muziekblad OOR uitgroepen tot ‘OOR Talent’, omdat de redactie verwacht dat de band hoge ogen gaat gooien met hun deelname aan de Popronde dit najaar.

De uitstekende eerste poppy single ‘Run’ zal hieraan zeker hebben bijgedragen, evenals de goed onthaalde support show voor de Britse singer-songwriter Nick Mulvey in Tivoli De Helling afgelopen juni. Op 18 juli zijn ze tevens te zien geweest op het Welcome To The Village festival vlak buiten Leeuwarden, naast onder meer Balthazar, Fanfarlo, Moss, Thomas Azier en Traams.

De komende periode richt de band zich voornamelijk op het opnemen en uitbrengen van de aankomende singles en EP die tijdens de Popronde veelvuldig te horen zullen zijn. Naast de Popronde zullen ze op 31 oktober ook te zien zijn als support voor Bells of Youth in Hedon Zwolle.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button