Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ronald Molendijk boeken

Ronald Molendijk boeken

Ronald Molendijk boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ronald Molendijk of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ronald Molendijk was once resident DJ of the famous club Nighttown in Rotterdam. He’s a member of the successful band Soulvation and the founder of Extended Music. Do we need to say more?

Soul, charts, underground

Ronald frequently performs together with Hans or Candy Dulfer. He also produced several tracks for jazz legend Michiel Borstlap.

Sounds like: Hardrocking always ahead of the game.

Club: 50% Electro: 0%
House: 25% Tech: 25%

Soulvation

Na een nog lang niet afgesloten succesvolle DJ/producer carrière verwezenlijkt Ronald Molendijk een langgekoesterde wens: deel uitmaken van een echte band. Samen met toetsenman Jeroen Rietbergen richt hij Soulvation op. De twee werkten eerder samen in het vinyl-only project Flat Earth Society en traden ook eerder samen op.

Grote festivals

Dankzij de achtergrond van de bandleden staat Soulvation al meteen op grote festivals als North Sea Jazz (met Michiel Borstlap als gast), Parkpop en Dance Valley. Het disco-getinte ‘I Just Can’t Stop’ verschijnt als eerste single en wordt een bescheiden hit. Het debuutalbum ‘Some Love’ wordt meteen breed uitgemeten in de vaderlandse pers. Candy Dulfer en Hans Dulfer zijn te gast, ieder op één nummer. De exposure van de groep komt in een stroomversnelling wanneer Ronald gevraagd wordt een Marlboro Flashback tournee door Nederland te doen rond de thema’s disco en dance.

Zomerhits

De groep neemt deel aan het meerdaagse festival Vrienden Van Amstel in Ahoy te Rotterdam. Er verschijnt een nieuwe single van de groep, een geheel opnieuw opgenomen versie van de albumtrack ‘Summer In The City’. Het nummer, dat gezongen wordt door Rick DeVito, wordt een zomerhit. Vanwege het succes met zijn eigen formatie Baggabownz besluit rapper Andy Ninvalle te stoppen met Soulvation.

Jeroen Rietbergen, Michel van Schie en Ronald Molendijk van Soulvation produceren het nieuwe album van Jan Akkerman. De lange studiosessies voor het Soulvation-album ‘One’ leveren met het nummer ‘Reset Your Brain’ opnieuw een zomerhit op. Soulvation is daardoor met grote regelmaat te zien op de Nederlandse televisie.

Met bassist Emanuel Platino en gitarist Willem Philipsen in de bezetting begint Soulvation aan de ‘Motivated’ clubtour, gevolgd door het gelijknamige album. Tijdens de tournee treedt Hans Dulfer enkele malen op als gastmuzikant.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button