Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ronald de Boer boeken

Ronald de Boer boeken

Ronald de Boer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ronald de Boer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het sterke punt van Ronald de Boer is zijn veelzijdigheid. De oudste van de gebroeders de Boer kon op verschillende posities in het veld uit de voeten. Met name aan de rechterkant op het middenveld en in de spits kwam hij het best tot zijn recht. Samen met tweelingbroer Frank doorlopen ze de jeugdopleiding van Ajax.

Na een korte periode in het eerste elftal wordt Ronald de Boer verhuurd aan FC Twente. Daar maakt hij zoveel indruk dat hij door de Ajax directie snel werd teruggehaald. Bij Ajax maakt hij de grote successen mee. Hij wint vijf keer de Landstitel en in 1995 de Champions League.

Na de successen in Nederland zoeken Ronald en Frank de Boer samen het avontuur op in Spanje bij FC Barcelona om vervolgens ook nog bij de Glasgow Rangers te spelen en uiteindelijk in Qatar zijn carrière af te bouwen. Ronald de Boer was een vaste waarde in het Nederlands Elftal. Hij was aanwezig op alle toernooien van het WK in 1994 tot het EK in 2000.

Ronald de Boer heeft in 2008 afscheid genomen van het professionele voetbal. In 2008 haalt Ronald de verkorte trainersdiploma voor voetballers met meer dan 40 interlands. Na stage te hebben gelopen bij Ajax onder Marco van Basten richt Ronald zich meer op de functie van analist. Dit gaat Ronald goed af en mag hij bij alle wedstrijden van het Nederlands Efltal commentaar geven.

Ronald de Boer boeken
Ronald de Boer boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button