Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ron Jans boeken

Ron Jans boeken

Ron Jans boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ron Jans of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ron Jans (29 september 1958, Zwolle) is een Nederlands voetbaltrainer. Hij werd bekend als speler van FC Groningen. Daarvoor scoorde hij in 1983 een tweetal legendarische goals. Op 23 januari 1983 tijdens de competitiewedstrijd tegen Ajax maakte hij in de slotseconden de gelijkmaker (5-5), nadat Groningen een paar minuten daarvoor nog met 5-3 achterstond, en eerder in de wedstrijd met 4-1 achterstond. En in de UEFA Cup-wedstrijd tegen Atlético Madrid scoorde Jans één van de drie Groningse doelpunten.

Na zijn carrière als profvoetballer werd hij leraar Duits op een middelbare school (het Maartenscollege in Haren, Groningen). Hiernaast bekwaamde hij zich als trainer. In 2002 werd hij door FC Groningen aangetrokken als hoofdtrainer. Bij FC Groningen was hij zeer succesvol als trainer. Het is ook niet zo gek dat Ron Jans in de voetbalwereld als zeer hoog wordt aangeschreven. Na FC Groningen werd hij hoofdtrainer bij SC Heerenveen.

U kunt Ron Jans boeken als:

• Spreker

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button