Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ron Boszhard boeken

Ron Boszhard boeken

Ron Boszhard boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ron Boszhard of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ron Boszhard werkt sinds 1995 bij AVRO-TROS. Al jong wist hij dat hij graag aan het toneel wilde. Op de middelbare school richtte Ron de cabaretgroep De Balers op. Zijn voorbeelden waren Ko van Dijk en Wim Sonneveld. Eén van de studenten die ook deel uitmaakte van deze groep was Joke de Kruijf, die later bekend werd als musicalster.

Ron Boszhard boeken voor een evenement

Ron Boszhard is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Ron Boszhard

In 1984 besloot Ron om in de verpleging te gaan. Na zijn opleiding tot ziekenverzorger werkte hij jarenlang met demente bejaarden. Over die periode schreef hij later het nummer ‘Claudia’, dat werd gezongen door Willeke Alberti.

Naast zijn werk in de verpleging bleef Ron actief bij het theater. In 1991 streed hij om de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Met het zelfgeschreven cabaretprogramma ‘Alleen vanavond’ bereikte hij een finaleplaats.

Match & Win!

In 1992 stopte Ron als verpleger en vond hij een baan bij het productiehuis IDTV. Hier werkte hij als kandidatenbegeleider van de TV-programma’s Lingo en Boggle. Maar theater bleef trekken. Het theaterrestaurant Goldmund in Den Haag vroeg Ron om 1 à 2 keer in de week bij hen te komen optreden. Het was 1995 toen hij daar Gerard Baars ontmoette, die Ron vroeg om een pilot op te nemen van ‘Match & Win!’

In januari 1996 was Ron op Nederland 2 voor het eerst te zien als televisiepresentator bij de TROS. Inmiddels is hij vele programma’s verder.

Naast televisiepresentator, tekstschrijver is Ron Boszhard ook theaterproducent.

Ron Boszhard boeken
Ron Boszhard boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button