Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ron Blaauw boeken

Ron Blaauw boeken

Ron Blaauw boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ron Blaauw of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ron Blaauw is bekend als chef-kok en televisiepersoonlijkheid. In het programma Restaurant Misverstand begon hij samen met Johnny de Mol en Alzheimer Nederland een restaurant waar mensen met dementie werken, om aandacht te vragen voor het onderwerp. Ook zat hij in de finalejury bij de programma’s Topchef en Junior MasterChef.

Ron Blaauw boeken voor een evenement

De kosten voor het inhuren van Ron Blaauw zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een presentatie of kookworkshop met Ron.

Wie is Ron Blaauw

Ron ging na zijn middelbare school werken als kok bij het sterrenrestaurant De Kersentuin in Amsterdam. In 2009 ontving hij erkenning als beste restaurateur van Gault Millau. Sinds 2010 is Ron Blaauw ook SVH-meesterkok.

Ron Blaauw was van 2011 tot 2013 chef-kok in het naar hem vernoemde restaurant Ron Blaauw Amsterdam, waarmee hij twee Michelinsterren kreeg. Daarnaast heeft hij de culinaire leiding over Bridges Restaurant Amsterdam, het restaurant van Sofitel-The Grand. In 2012 opende Ron het restaurant Blaauw On Fifth, genoemd naar de ligging op de vijfde etage van het hoofdgebouw van de Amsterdam ArenA.

Ron Gastrobar

In 2013 sloot Ron Blaauw zijn restaurant Ron Blaauw Amsterdam en begon op dezelfde locatie een eenvoudiger restaurant, Ron Gastrobar. Hij leverde er zijn sterren voor in, maar wist met het nieuwe restaurant binnen enkele maanden opnieuw een Michelinster te krijgen.

In 2015 volgden de restaurants Ron Gastrobar Oriental in Amsterdam en een jaar later een Indonesische Gastrobar in Ouderkerk aan de Amstel.

Michelin waardering

Ron Blaauw heeft een uitgesproken mening over waardering van restaurants. Hij vindt dat de resultaten van de kok hier primair dienen te staan, en dat entourage en personen secundair zijn. Omdat Michelin de kok en de gerechten bovenaan stelt prefereert Ron die beoordelingen boven anderen als Lekker en Gault Millau.

Ron Blaauw boeken
Ron Blaauw boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button