Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ron Berteling boeken

Ron Berteling boeken

Ron Berteling boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ron Berteling of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ron Berteling maakt zich al jaren verdienstelijk voor het ijshockey. Jarenlang speelde hij voor het Nederlands team. Op 41-jarige leeftijd kreeg Ron nog een uitnodiging van de toenmalige bondscoach om voor Oranje het WK te spelen en ging daar op in.

Ron Berteling boeken voor een evenement

Ron Berteling is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Ron inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Ron Berteling

Uiteindelijk speelde Ron Berteling 213 interlands, scoorde 195 keer en kreeg hij in totaal minder dan 100 strafminuten. Een opmerkelijke prestatie in het ijshockey. ‘Mister ijshockey’ speelde in Nederland bijna 800 duels op het hoogste niveau en won de nationale titel met onder andere de Amsterdam DEKO Builders en de Rotterdam Panda’s. Voor Rotterdam maakte hij in de sudden death het doelpunt dat de titel besliste.

Hoogtepunten in de loopbaan van Berteling waren de wereldkampioenschappen in 1979 te Roemenië, waar Nederland ongeslagen promoveerde naar de A-groep, de Olympische Spelen van 1980 in Lake Placid en de wereldtitelstrijd in de A-groep in 1981 in Zweden.

Voor zijn sportiviteit en verdiensten werd Ron in 1994 als eerste ijshockeyspeler geridderd. In 1999 beëindigde hij zijn actieve carrière. Sinds 2000 is Ron Berteling coach van de Amstel Tijgers. In totaal won hij vier keer de nationale titel en vijf keer de nationale beker. Op dit moment is hij coach van de Amsterdam G’s, de voormalige Amstel Tijgers.

Ron Berteling boeken
Ron Berteling boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button