Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Romijn Conen boeken

Romijn Conen boeken

Romijn Conen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Romijn Conen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sinds zijn opleiding aan de Theateropleiding van de Fontys Hogeschool in Eindhoven, in 1991, is Romijn Conen werkzaam geweest in zowel het theater als op televisie en in de film.

Theater

In 1990 debuteerde hij aan het grote toneel bij Het Nationale Toneel in Den Haag, en speelde sindsdien in voorstellingen van ondermeer Het Zuidelijk Toneel, Het Vervolg, Het Gevolg (België) en Tg. Oostpool. In 1993 was hij medeoprichter van het toneelgezelschap De Wetten van Kepler waar hij speelde in 12 succesvolle producties als ‘Bruid in de Morgen’, ‘Distant Voices’ en de theatersolo ‘Eerste Liefde’. Afgelopen jaar was Romijn Conen nog te zien naast Will van Kralingen, Peter Tuinman en Anniek Pheiffer in de succesvolle theaterkomedie ‘Slippers’ van Allan Aickbourn.

Televisie & Film

Naast zijn werkzaamheden in het theater speelde Romijn Conen in diverse televisieproducties en films. Naast gastrollen in de bekende series als ‘Baantjer’, ‘Buro Kruislaan’, ‘Spangen’ en Grijpstra en de Gier’ had hij een hoofdrol in series als ‘De 9 dagen van de Gier’ en de ziekenhuisserie ’Hartslag’ van de NCRV.

Romijn conen was als acteur ook betrokken bij verschillende films zoals ‘Zusje’ van robert-Jan Westdijk, ‘Temmink, the ultimate fight’ van Boris Paval conen en ‘Exit’. Recent was hij nog te zien in de romantische speelfilm ‘Liever Verliefd’ van Pim van hoeve, de Duits-Nederlandse speelfilm ‘Rosenstrasse’ van Margarethe von Trotta, en in de kortfilm ‘Verdwaald’ en de Telefilm ‘Staatsgevaarlijk’ van Marcel Visbeen.

Commercials

Daarnaast was Romijn Conen 6 jaar lang één van de Drie Vrienden van de gelauwerde Amstelcommercials. Vanaf dinsdag 13 augustus 2005 is Romijn Conen wekelijks te zien in de light-dramaserie ‘Lieve Lust’ bij Talpa. Regie Marc de Clou en Ron Termaat.

Op 9 december 2005

gaat de verfilming van Paul van Loon’s ‘De Griezelbus’ in première in de Nederlandse bioscopen waar Romijn Conen naast Willem Nijholt, Angela Schijf en 3 jonge acteurs een van de hoofdrollen vertolkt.

Verder is Romijn Conen binnenkort te zien in de NPS kort! ‘Geluk’ in een regie van Ramon Gieling en

vanaf april 2006 in de zwarte comedie ‘Abigails Party’ van Mike Leigh bij toneelgezelschap Het Vervolg in Maastricht.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button