Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Romeo boeken

Boekingsinformatie voor Romeo? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Romeo is een Nederlandse Popgroep opgericht in 1994 door Clifton Giersthove, Milton Wijngaarde en de tweelingbroers Julian & Spencer Barry. De heren leerde elkaar kennen op de S.K.V.R muziekschool in Rotterdam. Vanaf dag 1 hadden zij een doel die zij zouden verwezenlijken, doorbreken en het verschil maken in het muzikale landschap met hun Romeo sound.

3 jaar lang hebben de heren zichzelf na werk en schooltijd opgesloten in een oefenruimte om te werken aan hun soulvolle, pop harmonies. Ze besloten zichzelf voor te stellen aan verschillende partijen maar helaas bleef op dat moment de interesse uit. De heren lieten zich niet afschrikken door vele afwijzingen maar putte hier juist de kracht uit om te doen wat ze onderling hadden afgesproken. In 1997 namen de heren een demo op en lieten deze horen aan verschillende platenmaatschappijen.

Romeo besloot met major independent Dureco een contract aan te gaan. De groep brengt als eerste single ‘Always Fall For Love’ uit. Pas met de tweede single, ‘Coming Home’, geschreven door Romeo, Eddy Zoëy en Jay van de Berg wordt de groep bekend bij het grote publiek. Vele hits, successen met de gouden status, mooie internationale en buitenlandse optredens en samenwerkingen waren het gevolg van het harde werken en geloof in hun zelf.

Na jaren stilte rondom Romeo hebben de drie van de vier originele leden Milton, Spencer en Julian besloten te doen waar ze goed in zijn, het schrijven en zingen van aanstekelijke pop nummers.

De heren zullen tijdens hun optredens iedereen laten genieten van onder andere de hits Coming Home, Secret Love en 100% verliefd alsmede een aantal nieuwe herkenbare nummers anno 2014.

It’s not a comeback, it’s coming home!

Romeo

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Romeo of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.