Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rolf Sanchez boeken

Rolf Sanchez boeken

Rolf Sanchez boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rolf Sanchez of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rolf Sanchez is de King of Dutch Latin en één van de meest succesvolle exports van Nederland op het gebied van Latin muziek. Hij scoorde drie nummer 1-hits in de US Radio Billboard, gaf uitverkochte shows in Midden- en Latijns-Amerika en werd genomineerd voor twee grote awards als talent en nieuwkomer van het jaar. In 2019 keerde Rolf na een verblijf van enkele jaren in de VS weer terug naar Nederland.

Rolf Sanchez boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Rolf Sanchez zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking.

Wie is Rolf Sanchez

De Beste Zangers van Nederland

Ook in Nederland gaf Rolf Sanchez zijn visitekaartje als top entertainer af en maakte Latin onder een breed publiek geliefd. Onder andere door zijn succesvolle deelname aan het TV-programma De Beste Zangers van Nederland (2019), waaruit Rolf’s duet met Emma Heesters ‘Pa Olvidarte’ voortkwam. Het nummer is het hoogst genoteerde Spaanstalige nummer ooit in de Top 40 en behaalde de platina status.

In maart 2020 bracht Rolf Sanchez zijn nieuwe single ‘Como Tu’ uit. Ook stond hij in oktober 2020 met zijn eerste eigen show in een uitverkocht AFAS Live. Nederland kan niet meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch om Latin muziek.

King of Dutch Latin

Rolf Sanchez werd in 2011 derde in de televisie talentenjacht X-Factor. Hetzelfde jaar verscheen zijn debuutsingle ‘Ave Maria’, een Spaanstalige cover van David Bisbal. De single ‘Vivo Hollandia’ uit 2012 is een eerbetoon aan de Nederlandse sporters op de Olympische Spelen van London.

Hits in Latijns Amerika

In 2013 vertrok Rolf Sanchez naar de Dominicaanse Republiek om zich op Spaanstalige nummers te richten. Het nummer ‘Por Si No Te Vuelvo a Ver’ bereikte in 2015 de eerste plek van de Tropical Songs hitlijst van Billboard.

Warmbloedige Latino popsongs

Rolf staat voor goed gezongen popnummers met warmbloedige Latino vibe. Met zijn mix van ballads en up-tempo nummers, in het Spaans en Engels weet hij jong en oud te raken in het hart. Rolf is een entertainer in hart en ziel en staat voor een muzikale, interactieve show.

Rolf Sanchez maakte in 2019 ook zijn debuut als filmacteur. In de film Verliefd op Cuba was hij te zien in de rol van Carlos.

Rolf Sanchez – Más, más, más. Swingende Latin met een Nederlands tintje!

Rolf Sanchez boeken
Rolf Sanchez boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button