Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Rogier van Oosterhout boeken

Rogier van Oosterhout boeken

Rogier van Oosterhout boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rogier van Oosterhout of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rogier van Oosterhout is geboren op 12 april 1976 in het Brabantse Oosterhout en is na het afronden van een sociaal pedagogische opleiding in Breda, journalistiek in Tilburg gaan studeren. In 2003 haalde hij hiervoor zijn diploma. Rogier woont nog altijd met veel plezier in Tilburg. Sinds augustus 2001 werkt Rogier onder andere voor Omroep Brabant. Toen hij destijds op de redactie ZAP! actief was als programmamaker, ontstond de mogelijkheid om te gaan presenteren. In een van de series uit dat programma, “Midden in het Nieuws”, deed hij zijn eerste ervaring op. Oefening baart kunst, zo blijkt, want op 5 januari 2006 presenteerde hij zijn 300e aflevering. Rogier gaf intussen smoel aan verschillende programma’s als Zinderend Zuiden, Carnaval en Route, Oranje en Route, 3 Uurkes Vurraf, Landlopers, Brabant Party, Team Terriërs en diverse series in het magazine ZAP! Maar Rogier is een duizendpoot en zit niet graag stil. Vooral ook buiten (Omroep) Brabant is hij actief. En werkt hij als zelfstandige voor een groot aantal andere opdrachtgevers.

Rogier is trainer, programmamaker, producer, verslaggever

en/of presentator voor diverse bedrijfs- en tv-producties. Maar werkte ook ruim 2 jaar als voice-over voor Net5. En als je goed luistert, kun je zijn stem horen in radio- en tv-commercials, animatiefilmpjes en voiceoverproducties van uiteenlopende opdrachtgevers. Sinds 2003 heeft Rogier er een grote hobby bij; het maken van zelfstandige AV-producties met een aantal net zo bevlogen en enthousiaste collega`s in TVteam. Kijk op www.tvteam.nl En als hij niet werkt? Dan kom je hem tegen in het theater, op festivals, op een terrasje in een van Brabants prachtige dorpen en plaatsjes, in een museum, schrijvend achter zijn buro, zingend onder de douche of op een bootje in Drimmelen.

Zijn motto is een kreet van Loesje:

Leven is het meervoud van lef!

Rogier & Co

Wie kent hem niet, de carnavalskraker van 2007 en vast nog wel goed voor een paar jaar plezier: “Schatje, mag ik je foto?” Naast deze onvervalste carnavalskraker brengt Rogier&Co een half uur vol met andere van zijn bekende deunen die niet meer uit je hoofd gaan! “Bier met een rietje”, “Ik ben wel gek, maar niet op jou” en ook zijn nieuwe klapper: “Het leven lacht”. Rogier is en blijft een graag geziene gast voor iedere gelegenheid, maar maakt al helemaal met carnaval het feestgevoel in een ieder van ons los!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button