Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Roger de Bruyn boeken

Roger de Bruyn boeken

Professor Roger de Bruyn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Professor Roger de Bruyn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Roger De Bruyn werd geboren in Antwerpen, België. Hij werd benoemd aan de faculteit Toegepaste Economie aan de Universiteit Antwerpen voor economische ondersteuningsvakken (1964) en voor creatief denken (1980 – 1996).

Hij publiceerde diverse boeken waaronder ‘Het handboek voor Creatief Denken’, ‘Paradijservaringen tegenover bedrijfsbelangen’ over creatieve agressie, creatieve regressie en creatieve progressie, ‘Creaddenda’, ‘Creativiteit, Alfa Omega Visie vorm, van spelregels tot newstream management’.

Emeritus hoogleraar Roger De Bruyn is gastdocent geweest aan vele Nederlandse hogescholen en universiteiten. Hij geeft bij gelegenheid voordrachten aan bedrijven en branche- verenigingen. Hij was de medestichter van het Centrum van de Ontwikkeling van het Creatief Denken (COCD).

Het COCD werd opgericht in de jaren ’70 door Prosper Vanosmael en Roger De Bruyn, beiden professor aan de faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen van de U.F.S.I.A. (Universiteit Antwerpen). Geïnspireerd door de revolutionaire inzichten van mensen zoals Edward de Bono, Alex Osborn en Arthu Koestler ontwikkelden Vanosmael en De Bruyn een eigen begeesterende methodiek.

Het COCD wil het belang van creatief denken voor personen en groepen in de samenleving onder de aandacht brengen en scholing in het creatief denkvermogen bevorderen. Het doel van het COCD is het ontwikkelen en het verspreiden van het Creatief Denken.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button