Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Roelof Luinge boeken

Roelof Luinge boeken

Roelof Luinge boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Roelof Luinge of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Roelof Luinge (23 juni 1955) is een Nederlandse voetbal-scheidsrechter.

Luinge is in Nederland actief in de eredivisie en eerste divisie. Hij heeft ruim 700 wedstrijden in het betaald voetbal gefloten. Daarmee is hij de meest ervaren arbiter in het Nederlandse betaald voetbal. De inmiddels gestopte scheidsrechter Jan Keizer volgt op ruime afstand met 505 duels in de proftak.

Luinge werd uitgeroepen tot beste scheidsrechter van het seizoen 2005/2006. De rapporteurs die de cijfers uitdelen voor het klassement voor de Voetballer van het Jaar namen voor het eerst de scheidsrechters in de eredivisie mee in hun beoordeling. Het seizoen 2008/2009 is zijn laatste seizoen als Nederlands “top” scheidsrechter. Er wordt echter van allerlei kanten geprobeerd om Roelof zover te krijgen dat hij nog een seizoen doorgaat.

Roelof Luinge uitnodigen betekent dat u absoluut anders en met meer respect de Nederlandse scheidsrechters gaat bekijken
Hij laat u in de keuken kijken, overtuigt u ervan dat er heel veel voor komt kijken om een goed scheidsrechter te worden en te blijven. Roelof Luinge is een vlotte en humoristische spreker, een garantie voor een vermakende bijeenkomst. Daarnaast is hij een nuchter, open en zeer aimabel mens. Een aanrader.

U kunt Roelof Luinge boeken als: spreker en panellid.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button