Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Roelant Oltmans boeken

Roelant Oltmans boeken

Roelant Oltmans boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Roelant Oltmans of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Roelant Oltmans speelde als hockeyer bij Pinoké. Na zijn actieve carrière begon hij bij hetzelfde Pinoké zijn loopbaan als coach. Vervolgens was hij als clubcoach actief bij de heren van Bloemendaal (vier keer nationaal en twee keer Europees kampioen) en bij de dames van Amsterdam (twee keer nationaal en twee keer Europees kampioen).

Na zijn successen als clubcoach ging Roelant Oltmans als bondscoach aan de slag bij de Nederlandse dames. Hij leidde ze naar een WK titel in 1990. Niet alleen bij de Nederlandse dames was Roelant succesvol. Ook met de Nederlandse heren werd hij Wereldkampioen. Onder zijn leiding werden ze Olympisch Kampioen in 1996.

Na een uitstapje bij voetbalclub NAC richtte Roelant Oltmans zijn vizier op de Olympische Spelen van 2008. Als bondscoach van het Nederlands mannenteam wilde hij nog één keer goud halen. In een gecombineerde functie van technisch directeur en bondscoach was hij verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering. Als grote favoriet en regerend Europees Kampioen reisde Nederland af naar Peking. Goud werd helaas niet gehaald, uiteindelijk moest het team genoegen nemen met een vierde plaats.

Roelant Oltmans was prestatiemanager van het NOC*NSF, waar hij verantwoordelijk was voor het prestatieniveau van de teamsporten in Nederland. Daarna was Roelant actief als Technisch Directeur van de Indiaanse hockeybond.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button