Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Roel Dirven boeken

Roel Dirven boeken

Roel Dirven boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Roel Dirven of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Roel volgde de opleiding musicaltheater aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Een opleiding waar hij naast zang en spel ook zeer goed leerde dansen. Hij studeerde in 2011 af.In 2007 speelde hij in de korte film Renée, die onderdeel was van het 48 Hour Film Project. In 2010 maakte Roel zijn televisiedebuut als Raphael Salomons in de televisieserie Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard. Deze rol gaf hem bekendheid bij het grote publiek. Wegens het succes van de serie werden er ook films ontwikkeld. Roel speelde in Het Huis Anubis: De Vijf en de Toorn van Balor en Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna!. Tevens werd bij de serie de single De Vijf Zintuigen opgenomen en was Roel te zien in twee theatervoorstellingen Anubis en het Mysterie van het Verborgen Symbool en Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel.
Van 2013 tot juli 2015 speelde hij in de musical Soldaat van Oranje de rol van Bram Goudsmid. In seizoen 2016-2017 speelde hij opnieuw in deze productie, maar toen als een van de hoofdrollen Anton Roover. Afgelopen seizoen was hij te zien in de familievoorstelling van Theater Rotterdam De Woefside Story.
Roel speelt regelmatig gastrollen in televisieseries of films, onder andere in Bureau Raampoort, De Spa, Gooische Vrouwen 2, Jeuk en De Zevende Hemel. Sinds september 2018 vertolkt hij de rol van Flo Wagenaar in Goede tijden, Slechte tijden. Ook in 2012 en 2016 speelde hij al eens gastrollen in deze soap.
Als stemacteur was hij te horen in verschillende televisieseries, waaronder Victorious, Hotel 13 en The Evermoor Chronicles.
Sinds 2016 is Roel het vaste gezicht van bouwmarkt Gamma.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button