Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Roderick Veelo boeken

Roderick Veelo boeken

Roderick Veelo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Roderick Veelo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Politicoloog en journalist Roderick Veelo is van vele markten thuis. Hij is nieuwslezer geweest bij SBS 6, heeft bij diverse omroepen actuele radioprogramma’s gepresenteerd, een discussieprogramma op televisie geleid en is tegenwoordig vooral te zien als presentator van financieel nieuws bij RTL Z.

Kamerbreed
Na een voltooide studie politicologie in Amsterdam werkt Roderick Veelo voor verscheidene omroepen. Bij de TROS presenteert hij onder meer het politieke radioprogramma TROS Kamerbreed, waarin elke week Kamerleden, ministers en staatssecretarissen te gast zijn.

Anchorman
Zijn televisiecarrière begint Veelo in 1998 als ‘anchor’ bij SBS Nieuws. In het televisieseizoen 2003-2004 presenteert hij met Jack van Gelder voor de TROS het late-night programma Studio 2 Nieuws & Voetbal. In dit live televisieprogramma worden soms felle discussies gevoerd over het nieuws van de afgelopen week en kan Veelo zich ontwikkelen tot behendig discussieleider. Sinds 2005 is hij presentator bij de zakelijke nieuwszender RTL Z. In 2006 is Veelo bovendien te zien in Wie is de Mol? Daarnaast valt hij incidenteel in bij Editie NL en het RTL Nieuws.

Roderick Veelo verleent graag zijn medewerking als discussieleider, presentator of dagvoorzitter

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button