Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Roderick Veelo boeken

Roderick Veelo boeken

Roderick Veelo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Roderick Veelo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Roderick Veelo is als politicoloog en journalist van vele markten thuis. Hij was nieuwslezer bij SBS 6, presenteerde actuele nieuwsprogramma’s bij diverse omroepen en leidde een discussieprogramma op televisie. Tegenwoordig is hij vooral te zien als presentator van financieel nieuws bij RTL Z.

Roderick Veelo verleent graag zijn medewerking als discussieleider, presentator of dagvoorzitter.

Kamerbreed

Na een voltooide studie politicologie in Amsterdam werkte Roderick Veelo voor verscheidene omroepen. Bij de TROS presenteerde hij onder meer het politieke radioprogramma TROS Kamerbreed, waarin elke week Kamerleden, ministers en staatssecretarissen te gast zijn.

Anchorman

Roderick Veelo begon zijn televisiecarrière in 1998 als anchorman bij SBS Nieuws. In 2003 en 2004 presenteerde hij met Jack van Gelder voor de TROS het late-night programma Studio 2 Nieuws & Voetbal. In dit live televisieprogramma werden soms felle discussies gevoerd over het nieuws van de afgelopen week. Hierdoor ontwikkelde Roderick zich tot behendig discussieleider. Sinds 2005 is hij presentator bij de zakelijke nieuwszender RTL Z. Ook valt hij incidenteel in bij Editie NL en het RTL Nieuws.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button