Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Roderick Pijls boeken

Roderick Pijls boeken

Roderick Pijls boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Roderick Pijls of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Roderick Pijls zoekt met zijn kite en board de limieten op van zijn eigen kunnen. Van kitesurfen over vulkanische meren in Afrika en IJsland tot wedstrijden in Indonesië. Hij reist de hele wereld rond om op de mooiste plekken te kunnen kitesurfen.

Roderick Pijls boeken voor een evenement

Roderick Pijls is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Roderick Pijls inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Roderick Pijls

Professioneel kitesurfer

Roderick is afgestudeerd in bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Hij werd geselecteerd voor het Nederlands Nationaal hockeyteam, maar viel na zijn verhuizing naar Zeeland als een blok voor het kitesurfen. De vrijheid van de sport, het zoute water happen en helemaal kapot zijn aan het einde van de dag. Daar gaat het om! Sindsdien vaart Roderick kite-wedstrijden over de hele wereld.

Kitesurfen op vulkanische meren

In 2018 zocht Roderick Pijls de limiet op door te gaan kitesurfen op een giftig vulkanisch meer: Lake Natron in Tanzania. Na een goede voorbereiding, vele talkshows en TV-optredens (en de nodige afkeurende meningen) trotseerde hij het giftige meer in Tanzania. Alles werd vastgelegd en uitgezonden, met een schitterend resultaat.

Eind 2019 ging Roderick met fotograaf Rein Rijke de tweede grote uitdaging aan: kitesurfen in een enorme vulkaankrater in IJsland, in het moeilijk toegankelijke binnenland tussen Kerlingarfjöll en Landmannalaugar.

Roderick Pijls leeft voor zijn sport en geniet er maximaal van. Hij leeft zijn droom en laat zijn nieuwe dromen uitkomen. Naast het kitesurfen heeft Roderick ook een internationale modellencarrière.

Roderick Pijls in actie!

Roderick Pijls boeken
Roderick Pijls boeken

Foto: Annemarie Dekker

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button