Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rochelle Perts boeken

Rochelle Perts boeken

Rochelle Perts boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rochelle Perts of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rochelle Perts leverde met ‘You vs. Me’ een ijzersterk debuutalbum. Haar single ‘What A Life’ gaf al een stevig visitekaartje af, en ook op de rest van haar album onderstreept Rochelle’s zangtalent.

Rochelle Perts boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Rochelle Perts zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Rochelle Perts

Alle nummers op het album zijn door Rochelle persoonlijk uitgekozen. “Daarin waren we heel kieskeurig”, aldus Rochelle, die samenwerkte met producer Eric van Tijn. Nummers die de strenge selectie doorstonden zijn onder meer van de hand van Emeli Sande, die vorig jaar zelf scoorde met Heaven, en Robert Pronk (Sabrina Starke).

De single ‘What A Life’ werd geschreven door Ali Tennant en Jon Shave, die ook verantwoordelijk zijn voor Jessie J’s hit ‘Do It Like A Dude’. Datzelfde nummer en ‘Chasing Fire’ zijn bovendien gemixed door de Brit Mike Cave, die eerder samenwerkte met Bob Dylan, Elvis Costello en The Noisettes. “Wat ik vooral belangrijk vind, is dat het album een echt bandgevoel heeft”, zegt Rochelle. “Vooral live klinkt dat te gek!’

De muzikanten die haar begeleiden verdienden hun sporen bij artiesten als Sabrina Starke. “Alle nummers zijn live met complete band ingespeeld, iets wat amper meer gebeurt tegenwoordig. Die wisselwerking tussen spelers geeft een extra energie, die je terughoort in de muziek. Volgens mij hebben we dat bandgeluid hiermee duidelijk neergezet.”

Leuk detail: Rochelle gebruikte op haar album dezelfde bijzondere vintage microfoon, een Neumann U47 uit 1956, als Alicia Keys toen zij voor haar eerdere album enkele nummers opnam in de Soundwise studio.

Rochelle Perts boeken
Rochelle Perts boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button