Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Robin van Galen boeken

Robin van Galen boeken

Robin van Galen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Robin van Galen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Robin van Galen was tot 2006 zelf actief waterpolospeler en haalde het Nederlands team. Een slepende schouderblessure gooide echter roet in het eten. Noodgedwongen moest hij aan de zijlijn toe kijken hoe zijn voormalige teamgenoten zich verder ontwikkelden. De ambitieuze Robin van Galen wilde zichzelf verder ontwikkelen en zocht zijn uitdagingen op het gebied van coaching. Hij verdiepte zich in teamprocessen en de verschillende stijlen van leiderschap.

Met zijn nieuwe ervaring ging hij aan de slag als clubcoach. Na een succesvolle periode als clubcoach werd Robin van Galen gevraagd voor de positie als bondscoach van de Nederlandse waterpolo heren. Hij zag echter bij de Nederlandse dames meer potentie en stapte over. Met deze dames ging hij een proces in om het Nederlandse waterpolo weer naar de wereldtop te brengen.

Na een moeizame periode, waar Robin van Galen open en eerlijk over presenteert (de Tuckman theorie) begon het team in 2007 goed te draaien. Nederland kwalificeerde zich als eerste voor de Olympische Spelen in Beijing 2008. Het resultaat is wellicht al bekend. Ruim 3 miljoen Nederlanders zagen de waterpolo dames in de Olympische finale van de Verenigde Staten winnen!

Robin van Galen is werkzaam als coach en technisch directeur van waterpolovereniging UZSC en als bondscoach van de waterpolo heren.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button