Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Robin Ramaekers boeken

Robin Ramaekers boeken

Robin Ramaekers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Robin Ramaekers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Robin Ramaekers specialiseerde zich tijdens zijn carrière als reporter bij VRT Journaal, Terzake en VTM Nieuws in conflict- en oorlogsverslaggeving. In de afgelopen jaren werd hij nationaal en internationaal gelauwerd voor zijn reportages vanuit moeilijk toegankelijke oorden als Noord-Korea, Jemen, Zuid-Soedan, Afghanistan, Irak of Syrië.

Robin Ramaekers boeken voor een evenement

Robin Ramaekers is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Robin Ramaekers

Robin trok naar het noorden van Syrië en raakte, na lang aandringen, als eerste Belgische journalist binnen in de grootste gevangenis voor IS-strijders in al Hasakah. Hij bezocht ook het grootste gesloten kamp voor IS-vrouwen en kinderen in al Hol. In de gevangenis van al Hasakah trof hij niet minder dan 5000 IS-strijders aan, waaronder een tiental Belgen. In het kamp van al Hol leven meer dan 70.000 gevangen IS-vrouwen en hun kinderen in hallucinante omstandigheden. Onder hen een 20-tal Belgische vrouwen en een zestigtal kinderen.

Syrië reportages

Robin maakte er een reeks reportages die te zien waren op VTM Nieuws en schreef erover in Het Laatste Nieuws. In deze reportages schetste hij een beeld van het leven in gevangenschap zoals het is voor de Belgische IS-strijders sinds de val van het IS-Kalifaat. Interviews met deze mannen, hun vrouwen en hun kinderen geven een unieke inkijk.

Lezingen

In kader van deze reportages geeft Robin nu ook lezingen over dit zeer actuele thema. Hoe kijken IS-strijders vandaag terug op hun droom van een Kalifaat? Wat denken ze van de dreigementen die ze uitspraken tegen ons land? Hoe overleven de vrouwen en kinderen in een gevangenenkamp zo groot als een stad met 70.000 inwoners? Is er nu sprake van minder of net meer radicalisering?

Het zijn maar enkele van de vragen waar je tijdens deze lezing antwoorden op krijgt.

Robin Ramaekers boeken
Robin Ramaekers boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button