Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Robert Verweij boeken

Robert Verweij boeken

Robert Verweij boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Robert Verweij of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Robert Verweij vindt het een voorrecht om TV-kok te mogen zijn. Je kunt honderdduizenden mensen in één keer iets vertellen. Mensen meer laten genieten van eten en wijn door praktische recepten en lekkere wijntips. Dat is echt wat voor hem.

Robert Verweij boeken voor een evenement

De kosten voor het inhuren van Robert Verweij zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een presentatie of kookworkshop met Robert Verweij.

Wie is Robert Verweij

Life & Cooking

Hoe Robert Verweij bij de TV terecht kwam is een veelgestelde vraag. Om een lang verhaal kort te maken: zijn compagnon Fred Colli kreeg een telefoontje van Endemol of hij nog een TV-kok in de dop wist. Hij raadde Robert aan, die vervolgens werd gevraagd om op twee screentests te verschijnen. Een paar weken later stond hij te koken bij Carlo & Irene.

Diverse culinaire items

Vanaf 2011 verzorgde Robert Verweij het kook-item bij het lifestyle-programma 4me op RTL4 en scoorde daarmee behoorlijk goede kijkcijfers: gemiddeld dik boven de 300.000 kijkers. Naast Life & Cooking en 4me gaf Robert ook bij andere programma’s acte de presence, waaronder de TV Kantine, Business Class, Checkpoint, Koffietijd, de Staatsloterijshow en Lovematch.

TV-sommelier

Zijn doel is het maken van een TV-programma over zijn grootste passie: wijn. Robert Verweij is daarmee niet alleen een TV-kok, maar ook De TV-sommelier.

Robert Verweij boeken
Robert Verweij boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button