Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Robert Maaskant boeken

Robert Maaskant boeken

Robert Maaskant boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Robert Maaskant of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Robert Maaskant begon zijn carrière als voetballer bij de Go Ahead Eagles. Nadat hij verschillende seizoenen in het buitenland had gevoetbald sloot hij zijn loopbaan als voetballer af in 1996 bij Excelsior.

Op jonge leeftijd wist Robert Maaskant al dat hij zich wilde toeleggen op het trainersschap. Nog voordat zijn actieve voetbalcarrière ten einde was, begaf hij zich al op het trainersvlak. Bij de amateurs van Deventer was hij assistent- en hoofdtrainer. Na het assistentschap bij de profs van Go Ahead Eagles en FC Zwolle werd hij in 1999 op zijn dertigste hoofdcoach van RBC Roosendaal. Bij deze voetbalclub werd Robert Maaskant in korte tijd zeer populair. RBC promoveerde naar de Eredivisie en toonde verfrissend voetbal. Door zijn succes werd hij gezien als jong talent in het trainersgilde.

In 2004 koos Robert Maaskant voor het avontuur. Hij stapte over naar Willem II en leidde de Tilburgse club naar een finaleplaats in de Nederlandse beker. Als charismatische leider van NAC leidde hij zijn team in 2008/2009 naar Europees voetbal. Tijdens de laatste play-off wedstrijd werd het Groningen van Ron Jans verslagen. Eerder in dat seizoen stonden ze zelfs korte tijd bovenaan de ranglijst!

In 2010 werd Robert trainer van het Poolse Wisla Krakow waarmee hij direct in zijn eerste seizoen kampioen van Polen werd. In 2012 tekende Robert een éénjarig contract bij FC Groningen, wat hij niet verlengde. Daarna begon hij als coach bij het Russische Dinamo Minsk.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button