Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Robert Koot sneltekenaar boeken

Robert Koot sneltekenaar boeken

Robert Koot sneltekenaar boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Robert Koot sneltekenaar of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sneltekenaar Robert Koot

Karikaturist en sneltekenaar Robert Koot is inzetbaar bij iedere gelegenheid die een blijvende glimlach verdient. In enkele minuten tekent hij met stift en met verve een raak portret van iedereen die eens om zichzelf wil lachen. Maar ook wie liever toekijkt, wordt vermaakt, want minstens zo leuk als je eigen karikatuur, is toekijken hoe ánderen worden getekend!

Een sneltekenaar is een echte publiekstrekker

op bijvoorbeeld feesten, beurzen en openingen. Zodra het eerste ‘slachtoffer’ plaatsneemt, verzamelt zich rond het tafereel een kleine menigte die geamuseerd toekijkt hoe de tekening tot stand komt – om vervolgens zelf te poseren.

Wat u ook te vieren heeft

met een sneltekenaar op uw evenement bent u in ieder geval verzekerd van een tastbare herinnering voor uw gasten. Met zijn stift, schetsblok en scherpe oog maakt Robert uw evenement zo nog nèt iets onvergetelijker. Zoekt u een gegarandeerde crowdpleaser voor een memorabele gelegenheid, overweeg dan karikaturist Robert zijn kunsten te laten vertonen!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button