Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Robert Eenhorn boeken

Robert Eenhorn boeken

Robert Eenhorn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Robert Eenhorn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Zowel als speler en als coach heeft Robert Eenhoorn het honkbal in Nederland naar een hoger plan getild. Voordat hij werd aangesteld als bondscoach van het Nederlands honkbalteam draaide Robert Eenhoorn zelf als speler mee in de top van het honkbal. Hij staat bekend als één van de beste Nederlandse honkballers van de laatste jaren.

Negen jaar speelde Robert Eenhoorn in de Major League in de Verenigde Staten, onder meer voor de New York Yankees. Voor Nederland speelde hij 69 interlands. Na drie kampioenschappen met Neptunes als speler/coach werd Robert Eenhoorn in 2001 aangesteld als bondscoach van het Nederlands honkbal team. Onder zijn leiding werd Nederland vier keer Europees Kampioen en twee keer vierde op het Wereldkampioenschap.

Op dit moment is Robert technisch directeur van de KNBSB en werd Nederland onder zijn bewind voor het eerst in de geschiedenis wereldkampioen in 2011.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button