Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Robert Eenhoorn boeken

Robert Eenhoorn boeken

Robert Eenhoorn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Robert Eenhoorn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Zowel als speler en als coach heeft Robert Eenhoorn het honkbal in Nederland naar een hoger plan getild. Voordat hij werd aangesteld als bondscoach van het Nederlands honkbalteam draaide Robert zelf als speler mee in de top van het honkbal. Hij staat bekend als één van de beste Nederlandse honkballers van de laatste jaren.

Robert Eenhoorn boeken voor een evenement

Robert Eenhoorn is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Robert inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Robert Eenhoorn

Robert Eenhoorn speelde negen jaar in de Major League in de Verenigde Staten, onder meer voor de New York Yankees. Voor Nederland speelde hij 69 interlands. Na drie kampioenschappen met Neptunes als speler/coach werd Robert Eenhoorn in 2001 aangesteld als bondscoach van het Nederlands honkbal team. Onder zijn leiding werd Nederland vier keer Europees Kampioen en twee keer vierde op het Wereldkampioenschap.

Op dit moment is Robert technisch directeur van de KNBSB en werd Nederland onder zijn bewind voor het eerst in de geschiedenis wereldkampioen in 2011.

Robert Eenhoorn boeken
Robert Eenhoorn boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button