Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Robert Doornbos boeken

Robert Doornbos boeken

Robert Doornbos boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Robert Doornbos of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Robert Doornbos begint pas op relatief late leeftijd met zijn autosportcarrière. Hiervoor heeft hij eerst jarenlang getennist. Pas na een bezoek aan Formule 1 race besloot hij zich volledig op de autosport toe te leggen.

Robert Doornbos boeken voor een evenement

Robert Doornbos is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Robert inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Robert Doornbos

De loopbaan van Robert Doornbos begon in 1999 in het Britse Opel Lotus Winter kampioenschap. De grote doorbraak beleefde Robert Doornbos in 2004. Hij reed in dat seizoen in de Formule 3000. Zijn prestaties zorgden ervoor dat hij dat jaar werd uitgeroepen tot Rookie of the Year. Een prijs voor de beste debutant van de raceklasse.

Formule 1

Door zijn goede prestatie in de Formule 3000 reed Robert Doornbos zich in de kijker van de grote teambazen van de Formule 1. Via Jordan en Minardi kwam de talentvolle coureur terecht bij Red Bull Racing. Bij Red Bull Racing heeft Robert Doornbos diverse races gereden en veel testwerk verricht.

In 2007 vestigde Robert Doornbos zijn naam definitief in een internationale topklasse. In de Champcar series reed hij als ’Rookie’ naar een derde plaats in het kampioenschap en behaalde hij meerdere overwinningen. Na voor Nederland uitgekomen te zijn in de A1GP en wederom in Amerika (Indycar) te hebben geracet, is Robert Doornbos nu actief in de Superleague Formula waar hij voor team Azerti rijdt onder de kleuren van de voetbalclub Corinthians.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button