Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Robert de Vries boeken

Boekingsinformatie voor Robert de Vries? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Robert de Vries, geboren in 1981 te Amsterdam is al vanaf zeer jeugdige leeftijd actief in de wereld van entertainment. Als klein ventje van 10 stond hij al op te treden voor mensen uit de buurt en 16 jaar later is hij een gerenommeerde magisch cabaretier die bijna 100 keer per jaar tijdens zakelijke evenementen en congressen geboekt wordt. Hij is van oorsprong goochelaar maar op latere leeftijd heeft hij zijn shows uitgebreid met veel comedy en cabaret. De meest opvallende prijzen die hij heeft gewonnen zijn:

– 1e prijs comedy goochelen
-1e prijs algemeen goochelen

-3 x onderscheiding meest komische presentatie

-1 x onderscheiding meest originele act

Na het volgen van diversen cursussen van bekende cabaretiers en het bestuderen van het vak cabaret is hij samen met Danny Campion in 2002 het duo Beef-stuk begonnen. Een duo act waarbij goochelen en cabaret centraal stonden. Door de frisse combinatie van deze twee jongen mannen die met veel enthousiasme optraden ontstond er een enorme populariteit voor deze act in het bedrijfsleven. 5 jaar lang hebben beide heren voor meer dan 500 bedrijven, zowel nationaal als internationaal, opgetreden. Omdat Robert bij zoveel bedrijven een kijkje in de keuken heeft mogen nemen groeide zijn interesse voor zakelijk entertainment.

Daarom werd het in 2007 tijd voor een nieuwe uitdaging. Robert treedt weer solo op en maakt nu speciaal voor de zakelijke evenementen Magical Cabaret. In deze verfrissende uptempo act combineert hij goochelen en cabaret met als rode draad de kernwaarden en/of producten van het bedrijf. Ook wordt Robert door zijn vrije manier van presenteren veel gevraagd voor het presenteren van bedrijfsevenementen en congressen.

In 2008 komt het eerste boek van Robert uit. ‘Leuk is anders’ is een pocketboekje vol komische columns en korte verhaaltjes. In deze columns zet hij het leven tegenover een lachspiegel. Je moet lachen om wat je leest maar het accentueert wel keihard de realiteit. Het boekje is al snel populair in het bedrijfsleven. Het boekje wordt door bedrijven cadeau gedaan aan de gasten van congressen.

In 2009 bereikt Robert landelijke bekendheid door zijn deelname aan De Nieuwe Uri Geller, het succesvolle TV programma van SBS6. Elke week zaten er 1,6 miljoen mensen gekluisterd aan de buis voor de spraakmakende acts van Robert en andere mentalisten. Ook andere media ontdekken hem, hij is inmiddels een graag geziene gast bij de ochtendshow van Giel Beelen om radio 3FM.

Robert introduceert speciaal voor bedrijfspresentaties en congressen de Energizer XL. Een energieke show om uw gasten scherp en alert te houden, waardoor deze uw boodschap beter absorberen.

Robert de Vries

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Robert de Vries of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.