Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Robert de Vries boeken

Robert de Vries boeken

Robert de Vries boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Robert de Vries of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Robert de Vries is al vanaf zeer jeugdige leeftijd actief in de wereld van entertainment. Als klein ventje van 10 stond hij al op te treden voor mensen uit de buurt. Tegenwoordig is Robert de Vries een gerenommeerde magisch cabaretier die bijna 100 keer per jaar voor zakelijke evenementen en congressen optreedt.

Robert de Vries boeken voor een evenement

Robert de Vries is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Robert de Vries

Robert is van oorsprong goochelaar. Later heeft hij zijn shows uitgebreid met veel comedy en cabaret. Hij heeft diverse prijzen gewonnen, waarvan de meest opvallende zijn:

– 1e prijs comedy goochelen
– 1e prijs algemeen goochelen
– 3 x onderscheiding meest komische presentatie
– 1 x onderscheiding meest originele act

Beef-Stuk

Na het volgen van diverse cursussen bij bekende cabaretiers begon Robert de Vries samen met Danny Campion in 2002 het duo Beef-Stuk. Bij deze duo act stonden goochelen en cabaret centraal. Door de frisse combinatie van de twee enthousiaste jonge mannen werd Beef-Stuk enorm populair in het bedrijfsleven.Vijf jaar lang traden Robert en Danny op voor meer dan 500 bedrijven, zowel nationaal als internationaal.

Omdat Robert bij zoveel bedrijven een kijkje in de keuken heeft mogen nemen, groeide zijn interesse voor zakelijk entertainment. Daarom werd het in 2007 tijd voor een nieuwe uitdaging.

Magical Cabaret

Robert treedt weer solo op en maakt speciaal voor de zakelijke evenementen Magical Cabaret. In deze verfrissende uptempo act combineert hij goochelen en cabaret met als rode draad de kernwaarden en/of producten van het bedrijf. Ook wordt Robert door zijn vrije manier van presenteren veel gevraagd voor het presenteren van bedrijfsevenementen en congressen.

In 2008 komt het eerste boek van Robert uit. ‘Leuk is anders’ is een pocketboekje vol komische columns en korte verhaaltjes. In deze columns zet hij het leven tegenover een lachspiegel. Je moet lachen om wat je leest maar het accentueert wel keihard de realiteit. Het boekje is al snel populair in het bedrijfsleven. Het boekje wordt door veel bedrijven cadeau gedaan aan de gasten van congressen.

De Nieuwe Uri Geller

In 2009 bereikt Robert landelijke bekendheid door zijn deelname aan De Nieuwe Uri Geller, het succesvolle TV-programma van SBS6. Elke week zaten er 1,6 miljoen mensen gekluisterd aan de buis voor de spraakmakende acts van Robert en andere mentalisten. Ook andere media ontdekken hem, Robert is inmiddels een graag geziene gast bij de ochtendshow van Giel Beelen om radio 3FM.

Energizer XL

Robert de Vries introduceert speciaal voor bedrijfspresentaties en congressen de Energizer XL. Een energieke show om gasten scherp en alert te houden, waardoor deze de boodschap beter absorberen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button