Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rob van Daal boeken

Rob van Daal boeken

Rob van Daal boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rob van Daal of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rob van Daal

Rob van Daal is geboren op 22 februari 1962 te Raamsdonksveer. Dat hij bekend wilde worden stond al op jonge leeftijd vast. In de loop van de jaren heeft Rob diverse beroepen uitgeoefend. Toen hij als diskjockey ging werken in een café in Brabant was dat de start van zijn muzikale loopbaan. In korte tijd werd hij bekend als zingende barkeeper.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan

en Rob stelde een repertoire samen en begon te zingen op feesten moet bouwen en tijdens zijn optredens gaan de mensen dan ook uit hun bol. De carriere van Rob heeft vorm gekregen. De teksten van z’n muziek zijn herkenbaar voor heel veel mensen. Hij is púúr en zingt met z’n hele “donder.” Het is soms zijn eigen beleving. “Ik heb geleerd in het leven dat niets zeker is maar wel mijn liefde voor muziek, altijd!” Zoals Rob zelf zegt: “Succes is zo ongeveer het mooiste cadeau wat je een artiest kunt geven.

Maar voordat je succes hebt

ga je als artiest door diepe dalen. Je moet knokken om je doel te bereiken, het is echter een positief gevecht naar een hogere trede op de ladder van succes en dit knokken doe je niet alleen. Daar heb je een team voor nodig en op het moment dat je met je team hetzelfde doel voor ogen hebt, kun je gaan proberen de ladder te bestijgen.” Rob voelt zich een ongelooflijk gelukkig mens dat hij zo’n team heeft gevonden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button