Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rob Trip boeken

Rob Trip boeken

Rob Trip boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rob Trip of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rob Trip is radio- en televisiepresentator. Hij studeerde politicologie voordat hij in 1984 ging werken bij Omroep Gelderland. Vier jaar later stapte hij over naar Veronica Nieuwsradio. In 1995 werd hij een van de vaste presentatoren van het Radio 1 Journaal. Korte tijd later werd hij ook gevraagd voor het televisieprogramma NOVA, als opvolger van Charles Groenhuijsen. Ook werkte hij tot januari 2010 mee aan het discussieprogramma Buitenhof.

Nadat Rob in 2001 getroffen werd door een herseninfarct, waarvan hij geheel herstelde, is hij zich gaan inzetten voor de Hersenstichting Nederland.

In 2002 kwam aan het dienstverband bij NOVA een einde. Rob Trips NOVA-contract werd overgenomen door het Radio 1 Journaal, waarvan hij sindsdien vier ochtenden per week de uitzending presenteerde, naast uitzendingen van NOS Actueel. Op donderdag

Rob Trip verliet in 2008 hij het Radio 1 Journaal om tijd vrij te maken voor de productie en presentatie van De oorlog, negen documentaires van Ad van Liempt over de Tweede Wereldoorlog voor de NPS, die eind 2009 werden uitgezonden. Van september 2009 tot januari 2010 presenteerde hij als invaller op donderdagavond het radioprogramma Met het Oog op Morgen.

Sinds januari 2010 presenteert Rob Trip als opvolger van Philip Freriks het NOS-achtuurjournaal.

Rob is tweemaal bekroond met de Marconi Award: in 2001 voor Radiostem van het Jaar en in 2008 voor Beste radiopresentator.

Rob Trip boeken
Rob Trip boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button