Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rob Ronalds boeken

Rob Ronalds boeken

Rob Ronalds boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rob Ronalds of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

2004
Het jaar van Rob Ronalds, en waarom zult u denken? In 2004 gaat letterlijk en figuurlijk “het dak eraf” dit wordt het gloednieuwe album met eigen teksten gebaseerd op jaren 80 hits, zoals: Breek de tent maar af, Zoenen, Ab Normaal (Leader TV Programma), Jou voor mij alleen, Ik hoef toch niet meteen te trouwen, Op de lange latten etc. Een Cd die je niet mag missen.

Als voorproefje

is van het album al een single gelanceerd “Breek de tent maar af” wat in de kroegen en de Après Ski Scene nu al een hit is. Op de Go Après Ski in Den Haag en Den Bosch zal meer van Robbie te horen zijn. De promotie van het nieuwe album schiet niet te kort, tijdens de Ab Normaal televisie uitzendingen wordt behoorlijk ge-PR-d door Ab en Bef (Beverly.

Aan sponsoren ontbreekt het ook niet, Stergam Amstelveen, Mecedes Nederland, FTV prod, EMI Dinomusic en Dubbelfris ondersteunen Robbie in 2004.

2003

Ook in dit jaar heeft Rob Ronalds niet stil gezeten; 3 keer in de week op TV met Ab Normaal, de manier om bekendheid te krijgen. Samen met Ab Normaal was Rob Ronalds bij Go Après Ski 2003 in het Congrescentrum te Den Haag, hier ging op “het dak eraf”. Zo’n 10.000 mensen gaan uit hun dak op dit evenement, misschien wel de inspiratie geweest voor een album van Rob Ronalds. Aan optredens in het binnen- en buitenland ontbrak het dit jaar zeker niet, Spanje, Oostenrijk,Italië, Dominicaanse Republiek en natuurlijk ook dichterbij was Robbie te horen en te zien.

2002

Het jaar is nog maar net begonnen en “Ja Hoor” de single Kleine Blonde Mariandel verschijnt samen Ab Normaal, zelfs met een videoclip, opgenomen in de Oostenrijkse sneeuw. Het kan gewoon niet op, je krijgt er gewoon de kriebels van. Dit werd de nieuwe single samen met het Cooldown Café. Dit jaar op de nacht van Oranje (Rotterdam Ahoy) entertainde Rob Ronalds maar liefst 10.000 man. Grotere menigte stonden Rob Ronalds op te wachten, Koninginnedag 2002 op het Museumplein te Amsterdam, georganiseerd door Radio 538 en Café La Bastille, dit trok maar liefst 125.000 mensen. Inmiddels hoort Rob Ronalds tot het vaste interieur van het Go Après Ski evenement wat werd gesponsord door Flügel en andere. Door LUV geïnspireerd (Sha La La La La Sha La La La La La) komt wederom een feestnummer tot stand, Hé Hallo zeg wat ben jij een Kanjer. Rob Ronalds trad op 21 juni van dit jaar in het huwelijksbootje, een onvergetelijke dag op Slot “de Haar” te Haarzuilen. Zelfs tijdens de huwelijks plannen vond hij de tijd om voor zijn aankomend echtgenote Petra een tekst te schrijven gebaseerd op “She” van Charles Aznavour. De single “Zij” werd net na de bruiloft gelanceerd, een nummer waar je niet zonder zakdoek of tissues naar kan luisteren, vol uit het hart dus. Dat Rob Ronalds aan het “bouwen” was blijkt doordat hij 40.000 kinderen entertainde op het Lego World Spektakel in Zwolle. Ook was hij te zien en te horen op het evenement 50 jaar Zeeman te Arnhem. In het Gelredôme te Arnhem werd een tweedaags evenement georganiseerd voor Unilever, ook hier gaf Rob Ronalds twee wervelende optredens.

2001

Dat Rob Ronalds gewend was in Ahoy te staan blijkt wel uit het feit dat Foxkids hem uitnodigde voor Foxkids Planet Live met de Cooldown Café en de Cooldown Kids voor 4 shows. Zelf de coryfee Henny Huisman (Met z’n Allen) deed met Rob Ronalds mee. Als of dit nog niet genoeg was werd een gouden plaat uitgereikt voor het nummer “Hey Baby Oeh Aah” aan Rob Ronalds en het Cooldown Café. Voor en tijdens de thuiswedstrijden van Ajax was Rob Ronalds de vaste publiekslieveling in de Amsterdam Arena, hij speelde zich werkelijk “rondom” in de kijkert. Dit jaar was erg druk als het gaat op optredens, televisieopnames, evenementen en ontwikkelingen.

2000

Dit jaar begon met de TV carrière bij Ab Normaal toen nog Yorin. Ook bij Dennie Christian’s programma Hoeba Hop is Rob Ronalds te zien. Rob Ronalds werd gevraagd om de leadzanger te worden bij het alom populaire Cooldown Café, hier hoefde Rob Ronalds niet lang over na te denken, dit was je van het. En Rob Ronalds struinde samen met het Cooldown Café het hele land af, optreden hier optreden daar, soms wist hij niet eens waar. ’s lands grenzen werden overschreden en hit na hit werd gemaakt.

Voor het Millenium

Hoe het eigenlijk allemaal begon, Rob Ronalds is geboren op 31 januari 1966 in Amsterdam. Eind jaren tachtig gaat hij serieus aan de slag met zijn zangcarrière. Al snel blijkt dat Rob Ronalds niet alleen talent heeft voor zang maar ook als entertainer. Rob Ronalds doet mee aan talloze talentjachten in het land en doet hiermee veel ervaring op. Vaak weet hij door een perfecte balans tussen entertainment en zangkwaliteit als winnaar uit de bus te komen. Overigens is juist het verkleinen van de afstand tussen de zanger en het publiek zijn sterke kant.

In 1992

verschijnt Rob Ronalds voor het eerst op de televisie, hij komt door de voorrondes van de RTL 4 Soundmixshow van Henny Huisman. Rob Ronalds zet hier een indrukwekkende imitatie neer van René Froger en zet hier zijn eigen toon mee. Door de opgedane ervaringen wordt Rob in 1993 uitgenodigd als gast op de Tros Zomer Tour en is hij 2 jaar lang de vaste gast bij de Tel & Bel Show van Radio 10 Gold.

Als 1996 begonnen is

breekt er een nieuw tijdperk aan voor Rob Ronalds, hij wordt geselecteerd als publieksentertainer bij het familie televisieprogramma Te Land, Ter Zee en in de Lucht van de Tros, dit heeft Rob voor 3 seizoenen voor zijn rekening genomen

Concurrent van de Tros

RTL 4 en Joop van den Ende zijn ook overtuigd van de kwaliteiten van Rob Ronalds, een nieuwe uitdaging doet zich voor, presentatie in het Karaoke Café van Showbizz City van Joop van den Ende te Aalsmeer. Dit heeft Rob Ronalds 2 seizoenen gedaan, maar het grotere roept.

Tevens heeft Rob Ronalds

zijn bijdrage geleverd aan de zomertour van Radio Noordzee, hier trad hij op als zanger/presentator bij diverse spel en quizprogramma’s.

Repertoire

Het repertoire van Rob Ronalds is zo divers, beginnend met feest, ballads, Après Ski, Pop, Nederlandstalig kortom u vraagt en hij zingt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button