Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rob Kamphues boeken

Rob Kamphues boeken

Rob Kamphues boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rob Kamphues of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rob Kamphues boeken voor een evenement

Rob Kamphues is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Rob Kamphues

Rob Kamphues bereikte in 1986 de finales van het Leids Cabaret Festival. Vervolgens vormde hij ruim negen jaar met Hans Riemens de cabaretformatie De Morsige Types en werd hij bekend in VARA’s Kopspijkers. Naast cabaretier en presentator is hij ook autocoureur.

Televisie

Eind jaren ’90 maakte Rob Kamphues naast Eric van Muiswinkel en Diederik van Vleuten deel uit van VARA’s Kopspijkers-team. Vervolgens presenteerde Rob het programma ‘De 8 Plagen van Rob Kamphues’ (2000-2003, RTL4) en maakte hij voor BNN de programma’s ‘BNN at Work’ en ‘Kamphues maakt Vrienden’ (2004).

In 2004 stapte Rob over naar de KRO en presenteerde daar onder andere ‘De Reünie’ (sinds 2005), ‘Nederland Te Koop’ (2006), ‘PK’ (2006 & 2007), ‘Kamphues Boeit’ en ‘Kamphues over de Kop’ (2009). Rob was al betrokken bij de ontwikkeling van een aantal programma’s. Hij startte daarom in 2008 met een aantal compagnons een televisieproductiebedrijf. Rob was daarna ook te zien in het KRO-programma ‘Zonde van de Week’.

Cabaret

Rob Kamphues bereikte in 1986 de finales van het Leids Cabaret Festival. Vervolgens vormde hij ruim negen jaar met Hans Riemens de cabaretformatie De (Morsige) Types. Een aantal soloproducties kwamen daar tussendoor, zoals ‘Pikkie Noga’s’ (1993), ‘1 Kale Vlakte’ (1996) en ‘De Hernia van Atlas’ (1999). Met muzikant Coen Jutte bracht hij de voorstellingen ‘Tijd Zat’ (2001-2002) en ‘Oersoep’ (2004-2005).

Auteur

In 2006 wordt Robs eerste boek ‘Naar de Haaien’ gepubliceerd, waarin hij zijn avonturen achter de schermen beschrijft. In 2010 verschijnt ‘Inhaalrace’, waarin hij vertelt over zijn voorliefde voor autoracen, maar ook over het stuklopen van zijn huwelijk. Rob is een autoliefhebber en hobbycoureur. Op zijn eigen blog brengt hij ook regelmatig verslag uit van zijn belevenissen.

Theater

Eind jaren ’80 begon Rob Kamphues er, en nu is hij terug bij zijn oude liefde: het theater. Met een kleine, intieme voorstelling, ‘Sterke Verhalen’. In 2012 was deze te zien in verschillende theaters in het land.

Autosport

Sinds 2015 is Rob Kamphues de presentator van de uitzendingen rond de Formule 1 op Ziggo Sport. Bij RTL7 presenteerde hij het programma ‘Autovisie’, en in 2017 de Dakar-rally samen met Allard Kalff. Rob is ambassadeur van IJsstrijd, voor de ontwikkeling van een draagbaar nierdialyse apparaat en van zijn eigen stichting Groot Hart. Deze stichting bezorgt zieke kinderen een leuke dag op het circuit in een echte raceauto.

Reclamecampagnes met een bekende cabaretier

Rob Kamphues inhuren als voice-over of presentator

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Rob Kamphues boeken
Rob Kamphues boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button