Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rob Geus boeken

Rob Geus boeken

Rob Geus boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rob Geus of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In het goed bekeken programma De Smaakpolitie is Rob Geus beëdigd keurmeester die de kwaliteit van de Nederlandse horeca streng in de gaten houdt. Rob is strikt en allergisch voor onhygiënische toestanden. Rob’s bekendste uitspraak “Daar word ik (niet) vrolijk van” is steeds vaker te horen in Nederland.

Rob Geus boeken voor een evenement

Rob Geus is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. De kwaliteitsman van Nederland is te boeken voor leuke presentaties, kookdemonstraties, en als jurylid. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Rob Geus

Rob Geus bracht in 2006 zijn kookboek ‘Kook Oké’ op de markt. De man achter De Smaakpolitie van SBS6 heeft al zoveel gezien dat mede daardoor zijn kookboek vooral leuke en voor thuis toepasselijke recepten kent. Rob is nu ook druk bezig met zijn eigen kookworkshops.

Smaakpolitie

Vanaf 2002 presenteert Rob Geus De Smaakpolitie bij SBS 6 samen met Maureen du Toit. In dit televisieprogramma gaat hij horecagelegenheden bekijken en checkt hij de keukens op hygiëne. Als Rob Geus van mening is dat een restaurant of cafetaria voldoet aan de hygiëne-eisen, dan reikt hij De Smaakpolitie OK-sticker uit. In de meeste gevallen is dat echter niet zo en blijft het bij advies hoe het beter kan. Bij restaurants waarbij de hygiëne echt zwaar te wensen overlaat reikt hij een T-shirt uit, waarop staat: “Hier word ik niet vrolijk van”, een uitspraak die Rob al vanaf het eerste seizoen veel gebruikt. Andere bekende uitspraken van Geus zijn “Kansloos!” en “Maak me gek”. Geus heeft een aantal stokpaardjes, waarvan het schoonhouden van de deurrubbers van een koelkast en het labelen van bakjes de belangrijkste zijn.

Behalve horecagelegenheden bezoekt Rob sinds enige jaren ook studentenhuizen. De misstanden op hygiënegebied zijn in de studentenhuizen zijn vaak enorm, tot grote ergernis van Rob. In 2006 nam Rob Geus samen met Gebroeders Ko een single op: ‘Hier word ik niet vrolijk van!’

Red mijn vakantie

Het programma Smaakpolitie scoorde gemiddeld bijna 1 miljoen kijkers, een ongekende prestatie voor een dergelijk programma. Samen met Alberto Stegeman presenteert Rob Geus het programma Red Mijn Vakantie! om horrorvakanties alsnog op te lossen. Ook deed hij mee aan Ranking the Stars van BNN.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button