Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » RMXCRW boeken

RMXCRW boeken

RMXCRW boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor RMXCRW of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

RMXCRW

RMXCRW is van oorsprong een dj/producers-team bestaande uit dj Chuckie (verreweg de bekendste Urban-dj van Nederland) en dj nAffie (bekend van “Blow up the speakers” en “Speedcity”). In de scene zijn het reeds gevestigde namen. De twee dj’s zijn al sinds jaar en dag bevriend en werken al een aantal jaren samen aan producties. R&B, hiphop, house, drum & bass en dancehall is waar hun hart ligt.

Vorig jaar werd het idee geboren

om met het remixen van oude hits met een extra “urban touch”, de grootste R&B- en hiphoptalenten van Nederland een platform te bieden. De eerste poging, de megahit “Turn me On” met een van ’s lands beste r&b zangers Ebon-E en rapper Ambush, was gelijk een schot in de roos. Met een top 10 notering was de naam RMXCRW direct op de landkaart gezet.. en beyond! Dezelfde single werd ook in diverse andere landen uitgebracht (waaronder Duitsland, Engeland en België) en werd daar net zo’n grote hit. De succesformule bleek dus internationaal ook aan te slaan. Inmiddels is de 2e single “Fresh (feat. I.V.A.)” ook een international succes gebleken.

Inmiddels is er sprake

van een volledig album, “da Soundtrack”, vol producties van de hotste urban producers van Nederland, met medewerking van de grootste talenten zoals Ambush (host van het programma ‘Channel 4’ op ID&T Radio), Mr. Probz, Mega D, Cinnamon, I.V.A., Ebon-E en vele anderen.

Als live act

is RMXCRW zowel dynamisch als opzwepend te noemen door hun mix van breakdancing, vocaal talent, hiphop en dancehall. Deze act heeft zo’n goede live reputatie opgebouwd dat ze een overvolle agenda in zowel binnen- als buitenland hebben. Inmiddels is het nieuwste wapenfeit, een heuse liveband, de volgende stap om de act te nestelen in het volwassen segment van de muziekmarkt. Aan de muzikanten zal het niet liggen, gezien sommigen van hun eerder bij niemand minder dan Candy Dulfer speelden.

Doordat wij naar de straat luisteren

zullen wij altijd goede muziek maken. Als het niet aan zou slaan in de charts, jammer dan!!! We blijven ons ding doen” zeggen nAffie en Chuckie.

RMXCRW is van plan

nog veel muziek uit te brengen en hoopt op een samenwerking met grote Amerikaanse namen als Fatman Scoop en DJ Kool.

RMXCRW heeft zich zowelbewezen

in de underground scene als in de mainstream en zijn hard op weg een van de grootste Urban acts van Europa te worden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button