Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rixt Leddy boeken

Rixt Leddy boeken

Rixt Leddy boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rixt Leddy of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In 2001 studeerde Rixt af aan de Toneelschool. (Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht). Ze mocht de eerste testcase maken bij Theater Huis a/d Werft te Utrecht. Dit werd Alles Mooi, die ze samen schreef en speelde met Schrijfster Annemarie Slotboom. Vervolgens speelde ze bij Theatergezelschap Het Laagland. Ook speelde zij in twee voorstellingen bij Het Syndicaat. Zij vertrok naar Marokko met regisseur Karim Traïdia om daar een voorstelling te maken en spelen. (Frans, Arabisch en Nederlands gesproken!) Ze speelde op Theaterfestival Tweetakt in een project van Moniek Merkx, maakte voor Theaterfestival De Opkomst een muziektheatervoorstelling ‘De Roode Moolen’. Deze werd nog een aantal keren gespeeld op Stukafest te Nijmegen.
Deze zomer maakte en speelde zij samen met Sanne Vogel de voorstelling ‘H.O.P.’op theaterfestival De Parade. Ook was zij in ‘De Kanariefilm’ van Sanne Vogel te zien op de Parade. Volgende zomer staat zij er weer, maar dan met haar vader John Leddy. Samen maakten en speelden zij de voorstelling ‘Daar komen de Leddy’s ‘bij Theater Huis a/d Werf. Daarna de voorstelling ‘Weesthuis’bij Theatergroep La Farfallina.

Behalve acteren

neemt ook zang een belangrijke plaats in. Zij werkte een tijdje als ‘zingende serveerster’ in restaurant Pasta e Basta. Ook zong en speelde zij in de muziektheatervoorstelling ‘Peer Gynt’ van Daan Hofman. Zij heeft een rol overgenomen in de voorstelling van het Volksoperahuis. Rixt is komen seizoen september 2005 en 2006 te zien in GTST. Zij heeft meegewerkt aan de productie ‘Zwartboek’ van Paul Verhoeven eind 2005.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button