Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rini van der Heijden boeken

Rini van der Heijden boeken

Rini van der Heijden boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rini van der Heijden of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rini werd geboren op 12-07-1961 in Putte. Op 7 jarige leeftijd verhuisde hij naar het Noord Brabantse Oosterhout en daar woont hij nu nog steeds samen met zijn vrouw Maja en hun dochter Melissa. Zijn zangcarrierre is pas op latere leeftijd op gang gekomen en eigenlijk als een geintje begonnen. Rini was namelijk werkzaam als portier en kwam op een gegeven moment terecht in een nachtcafe. Daar had men de gewoonte om alle aanwezige gasten een liedje te laten zingen en uiteraard kwam Rini ook aan de beurt. Rini liet zich natuurlijk niet kennen en zong uit volle borst het nummer ,,Als sterren aan de hemel staan”van de toen nog vrij onbekende Frans Bauer. Nadat Rini dit nummer gezongen had kwam de cafe eigenaar naar hem toe en vroeg hem of hij voortaan niet liever kwam zingen in plaats van portieren. Van het een kwam het ander en zo is hij dus eigenlijk het vak ingerold.

Hij werd steeds meer gevraagd

op diverse feesten en partijen en in de regionale cafe’s werd hij een graag geziene gast. In het jaar 2003 werd besloten dat het tijd was om een CD op de markt te brengen en dat kwam er dan ook namelijk het album ,,BOTH SIDES”. Dit album bestond uit voornamelijk covers van zowel nederlanstalige ,alsmede engelse nummers. Het bevatte tevens een zelfgeschreven schitterende ballad ,I”LL NEVER KNOW” en wanneer Rini dit nummer zingt raakt hij bij vele mensen nog steeds de gevoelige snaar.

Zoekende naar het juiste repertoire

kwam Rini in 2004 terecht bij tekstschrijver/arrangeur Andre Kooiman terecht. Het klikte bijzonder goed tussen Rini en Andre en samen schreven ze het album ,,Al DIE UREN MET JOU”. Rini maakte een afspraak met de platenmaatschappij H.J.D.M. en kreeg een platencontract en zo werd het album landelijk uitgebracht en was het overal verkrijgbaar. Het album werd erg goed verkocht zelfs zo goed dat er ook een DVD van gemaakt werd ,met als titel ,,BAILA BAILA”.

De populariteit van Rini steeg hierdoor enorm

en in 2005 kwam er een vervolg in de vorm van het CD album ,,GA MET ME MEE” geheel geschreven en gearrangeerd door Andre Kooiman. Ook verschenen er regelmatig nummers van zijn CD’s en DVD op diverse verzamelcd’s en dvd’s. En onlangs schitterde hij nog op de verzamelaar Polonaise 2006 met het nummer ,,IK HEB JOU NIETS TE ZEGGEN ”.

Inmiddels heeft Rini

een zeer uitgebreid repertoire opgebouwd van zowel zijn eigen nummers alsmede covers uit het feest en apres ski circuit.

Hij mocht al met vele andere bekende artiesten optreden waaronder Wolter Kroes ,Rene Schuurmans ,Grad Damen ,Rob van Daal ,en vele anderen.. Rini is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig Zanger en Entertainer en hoopt nog lang door te blijven gaan met het uitbrengen van CD’s en optredens door het hele land.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button