Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rimer Londen boeken

Rimer Londen boeken

Rimer Londen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rimer Londen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het titelloze debuutalbum van producer Rimer London werd in de zomer van 2011 met luid gejuich ontvangen door het dansminnend publiek en critici.
De eerste single, het aanstekelijke ‘Love Dagger’ werd een clubknaller. De in het oog springende video werd op high rotation gedraaid op diverse videokanalen. De follow up ‘Put Your Gun Away’ werd wederom een clubknaller, voorzien van een oogstrelende video.

Rimer London kennen we tevens als producer van supergroep Le Le. Voor diegenen die onder een steen hebben gelegen, muzikaal gezien brengen deze discomonsters oorstrelende bangers als ‘Skinny Jeans’, ‘Breakfast’ en ‘Neen’. Afkomstig van de Magnetron Music albums ‘Flage’ en het recentelijk uitgebrachte ‘PartyTime’.

Samen met de flamboyante Cata.Pirata staat Rimer garant voor een energieke live show. De twee zijn te zien geweest in de landelijke clubs en op festivals als Pitch, Tweetakt, Rockit en Valtifest. Daarnaast waren ze support van onder andere Faithless, Hurts en De Jeugd van Tegenwoordig.

Rimer London is beschikbaar voor dj sets. Rimer London + Cata.Pirata zijn gezamenlijk als live act beschikbaar voor zalen, clubs en festivals.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button