Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rilan & The Bombardiers boeken

Rilan & The Bombardiers boeken

Rilan & The Bombardiers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rilan & The Bombardiers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rilan Ramhane (1987) is ’n jongen met een ongekende drive, zowel op het podium als daarbuiten. Energie, plezier en muzikaliteit spatten af van iedere bühne waarop hij act de présence geeft.

In hometown Haarlem wordt al geruime tijd met hoge verwachting uitgekeken naar het debuut van deze 195 cm lange zanger. Zijn rauwe stem, zijn ongekende energie en zijn live-act maken hem tot een aanvulling op de Nederlandse podia. Zijn muziek is een verrassende mix van Rock and Soul, met een vleugje Hiphop en funk. Live wordt hij bijgestaan door zijn band The Bombardiers, een 9 mans formatie inclusief contrabas en DJ.

Al vanaf de wieg was Rilan gefascineerd door de klanken en ritmes van muziek. Wanneer hij als kleuter druk was, zette zijn ouders hem een koptelefoon op met de blues en jazz platen van z’n vader en de protestzangers en het klassiek van z’n moeder. De groove van die tijd en de kracht van de zangers zijn te horen in zijn eigen stijl en composities. Met de komst van een oude piano, ging een grote wens in vervulling. Het plezier in het maken van- en luisteren naar- muziek, stond centraal binnen het gezin waarin hij opgroeide. Het hele spectrum kwam aan bod, van ACDC, Bach en Cohen tot en met Xzibit, The Yardbirds en Zappa.

Op zeventienjarige leeftijd trok hij in bij zijn oudere broer die zijn hele studiebeurs investeerde in muziekapparatuur. Samen met zijn broer en vrienden, begon hij teksten en muziek te schrijven.

Vanaf 2012, heeft hij eigenhandig zijn moeders tuinhuisje tot muzikaal atelier omgebouwd en schrijft hij hier de meeste van zijn nummers. Alle invloeden die hem aanspreken komen hier aan bod en zijn terug te horen in de muziek die hij en The Bombardiers komen deliveren.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button