Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rijk Hofman boeken

Rijk Hofman boeken

Rijk Hofman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rijk Hofman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rijk Hofman is YouTuber en presentator. Hij weet in een razend tempo een online doelgroep aan zich te verbinden. Nadat hij een vakantie vastlegde met zijn camera kwam Rijk erachter dat zijn interesse ligt bij het vloggen. In 2016 begint hij zijn eigen YouTube kanaal, waar hij verschillende challenges doet en waar je een kijkje in zijn leven neemt.

Rijk Hofman boeken voor een evenement

Rijk Hofman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Rijk Hofman

De lichtelijke sarcastische humor en jonge-honden-enthousiasme van Rijk Hofman is verfrissend. Rijk heeft zijn naam verbonden aan de Vodafone Snapchat Crew. Daarnaast wordt hij ingezet als vlogger voor BNN’s Proefkonijnen en stond hij voor het YouTube kanaal van Lipton Ice Tea op festivals om verslag te doen.

Gezicht van MTV

Naast Kay Nambiar sloot Rijk Hofman zich in 2017 ook aan als vast gezicht bij MTV. Met zijn scherpe humor maakt Rijk onder de naam MTV NOW content, zoals festival reports, interviews met nationale en internationale artiesten, Snapchat-verslagen, Instagram Stories en livestreams voor de online MTV-platformen in Nederland en België.

RTL YouTube kanaal

Ook sluit Rijk zich aan als presentator bij het YouTube kanaal Concentrate Bold van RTL. Een kanaal met de vetste en meest ‘BOLD-e’ video’s. Hier is hij onder andere te zien in de serie Boeiend, waar spraakmakende gasten 12 uur lang geboeid worden aan een host van Concentrate. Ook gaat hij zware lichamelijke challenges aan in Untrained.

Sinds 2019 is Rijk de presentator van het MTV programma Je Moeder, waar bekende influencers elkaar uitdagen door midden van je moeder-grappen. De show wordt uitgezonden op het YouTube kanaal van MTV.

Rijk Hofman boeken
Rijk Hofman boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button