Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rick Engelkes boeken

Rick Engelkes boeken

Rick Engelkes boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rick Engelkes of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rick Engelkes is acteur en producent. Hij werd bekend met zijn rol van Simon Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden en speelde daarna in diverse films en theatervoorstellingen.

Rick Engelkes boeken voor een evenement

Rick Engelkes is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Rick Engelkes

Rick Engelkes begon met een opleiding aan de modeacademie Charles Montaigne in Amsterdam. Enkele jaren later, met zijn diploma op zak, vertrekt hij naar Parijs en krijgt hij een aanstelling als ontwerper bij het modehuis Jean-Charles de Castelbajac.

Na twee jaar in Parijs keert Rick terug naar Nederland, volgt acteerlessen en werkt zo nu en dan als fotomodel. In 1990 doet hij auditie voor een rol in een nieuwe Nederlandse soap. Als dokter Simon Dekker in Goede tijden, Slechte tijden krijgt hij landelijke bekendheid.

Na vier jaar verlaat Rick Engelkes deze serie om zich meer op het toneel te concentreren. Hij speelde ook in Blauw Blauw, een Nederlandse politieserie van RTL 4. Blauw Blauw ging over de dagelijkse beslommeringen van een politiebureau in de Amsterdamse volkswijk De Pijp.

Al snel richt Engelkes zijn eigen productiebedrijf op. Aanvankelijk richt hij zich op het theater, maar inmiddels is hij ook verantwoordelijk voor televisieprogramma’s, films en commercials. In samenwerking met MTV produceert hij de theatervoorstellingen Sexual Perversity (2006), Romeo over Julia (2008) en Extreem (2009).

Daarnaast blijft hij ook als acteur aan de slag. Zo is hij in het theater onder andere te zien in Volmaakt Geluk en Succes, en speelt hij een hoofdrol in de films Kruimeltje en Pietje Bell. In 2003 heeft Rick Engelkes een hoofdrol in een commercial van Postkrediet, waarmee hij tevens een nominatie voor de Loden Leeuw van TROS Radar in de wacht sleept. In 2009 is hij kandidaat in het AVRO-televisieprogramma Wie is de Mol?. Ook was Rick te zien als Bart Leijendekker in de dramaserie Verborgen Gebreken.

Reclamecampagnes met een bekende acteur

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Rick Engelkes boeken
Rick Engelkes boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button