Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Richard Stooker boeken

Richard Stooker boeken

Richard Stooker boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Richard Stooker of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Richard Stooker is goochelaar en mentalist. Hij begon zijn goochelcarrière op zijn 17e. Een aantal jaren later had hij al vele prijzen op zijn naam staan die hij had gewonnen met verschillende goochelwedstrijden.

Richard Stooker boeken voor een evenement

Richard Stooker is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Richard Stooker

Richard ging zich steeds meer verdiepen in wat de goochelwereld nog meer te bieden had. Zo werd hij onder andere lid van de NMU (Nederlandse Magische Unie). Ook volgde hij vele privé lessen bij (inter-) nationale top-goochelaars, waaronder Eugene Burger, Jeff McBride, Richard Ross, Ger Copper en Tommy Wonder.

Op zijn 25e was Richard Stooker al werkzaam als professioneel goochelaar en trad hij op bij bruiloften, exclusieve feesten, en bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Ook nam hij deel aan goochelcongressen en begeleide hij (inter-) nationale goochelaars.

Sinds de jaren ’80 wordt Richard Stooker regelmatig gevraagd om mee te helpen met diverse goochelwerkzaamheden. Ook verzorgt hij optredens in het Magic Art Center te Bennebroek, een locatie die bekend is bij vele goochelaars wereldwijd. Nog steeds treden top- goochelaars regelmatig op in het Magic Art Center.

Maar Richard wilde meer naast het goochelen en entertainen. Daarom volgde hij ook toneelschool De Trap in Amsterdam. Hier heeft hij in 5 jaar heel veel geleerd over het vak van acteur en presentator. Richard is dan ook regelmatig te zien op televisie. Hij speelt onder andere in series, soaps, reconstructies, productverkoop en commercials.

Richard Stooker houdt van zijn vak. Zowel van het acteren, als ook het presenteren en de magie. Hij zal altijd voor het beste resultaat gaan en zal de magie altijd beschermen waar hij kan.

Reclamecampagnes met een bekende illusionist

Richard Stooker inhuren als acteur of presentator

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Richard Stooker boeken
Richard Stooker boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button