Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Richard Groenendijk boeken

Richard Groenendijk boeken

Richard Groenendijk boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Richard Groenendijk of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Richard Groenendijk was in 1995 finalist van het cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. Drie jaar later stond hij samen met Claudia de Breij en Rooyakkers, Kamps & Kamps in de finale van het concours om de Wim Sonneveld prijs.

Richard Groenendijk boeken voor een evenement

Richard Groenendijk is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Richard Groenendijk

Theatershows

Richard Groenendijks eerste soloprogramma Mind the Gap ging in 1998 in theater PePijn in Den Haag in première. Na Mind the Gap volgden Gluur, Nep, Ego, De Adem van de Nachtchinees, Na de Wedstrijd, en de jubileumvoorstelling Terug bij Af. Deze laatste show was een compilatie van de beste scènes vanaf Cameretten 1995.

In 2011 ging in het oude Luxor Theater in Rotterdam zijn voorstelling Alle Dagen in première. Naast zijn eigen voorstellingen en musicalrollen deed Richard Groenendijk mee in de Kerst-theatershow van Karin Bloemen, speelde met onder andere Lone van Roosendaal in de voorstelling Liedjes van Toon en zong in A la Longue, een ode aan Robert Long. Ook trad hij op bij het eerbetoon aan Liesbeth List. Samen met Rients Gratema presenteerde hij in het DeLaMar Theater een ode avond aan Rotterdammer Gerard Cox.

TV-programma’s

Richard Groenendijk werkte ook mee aan verschillende televisieproducties. Zo was hij te zien in Baantjer en Toen was geluk heel gewoon. Hij was panellid in Ook dat nog! en presenteerde samen met Mylene d’ Anjou het magazine-programma Terazzo.

Persiflages en typetjes

Met Carlo Boszhard maakte hij voor diens toenmalige TV-show een aantal persiflages op RTL-Boulevard. Ook dook hij regelmatig op in Koppensnellers van Jack Spijkerman en was hij te zien in Laat de Leeuw en de MadiwodoShow.

Richard Groenendijk was één van de tien BN-ers die kandidaat waren in Wie is de Mol? in Argentinië.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button