Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rian Gerritsen boeken

Rian Gerritsen boeken

Rian Gerritsen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rian Gerritsen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rian Gerritsen rondde in 1997 de Acteursopleiding aan de Toneelschool Arnhem af. Daarna speelde ze in diverse theaterproducties. Ze was onder andere te zien bij Art&Pro, de Theatercompagnie, Het Nationale Toneel, Theater het Amsterdamse Bos, TG Bloody Mary, Bos Theaterproducties, Suburbia en PS Theater in Leiden.

Ook in het kinder- en jeugdtheater heeft Rian inmiddels een grote staat van dienst. Bij Wederzijds/de Toneelmakerij speelde ze in vele voorstellingen. En bij Theatergroep Gnaffel kon ze haar liefde voor het poppenspel kwijt.

Rian Gerritsen is bij het grote publiek onder meer bekend van de televisieseries Van Speijk, Dokter Deen, Celblok H, Spangas en de hitserie De Luizenmoeder. Ook is ze te zien in speelfilms als Langer Licht, De wederopstanding van een klootzak en Kidnap. In 2018 speelde ze de rol van Anke in de Italiaanse film Duo piccoli Italiani.

Tijdens 48 Hour Project Rotterdam in 2016 won Rian Gerritsen de prijs voor Beste Actrice voor haar rol als Petra in de korte film Underdog. Deze film won de 1e prijs van zowel jury als publiek. Underdog nam ook deel aan de wereldfinale Short Film in Seattle in 2017. Rian won daar de prijs voor beste vrouwelijke bijrol.

Rian Gerritsen geeft daarnaast in het Rijksmuseum in Amsterdam de theatrale rondleidingen Jij en de Gouden Eeuw en Help, de muziek is zoek. Ook vindt ze het leuk om spellessen te geven op scholen en aan amateurs.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button