Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rian Gerritsen boeken

Rian Gerritsen boeken

Rian Gerritsen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rian Gerritsen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rian Gerritsen (1971) rondde in 1997 de Acteursopleiding aan de Toneelschool Arnhem af. Na haar afstuderen speelde Rian Gerritsen in meerdere theaterproducties in het volwassenencircuit, bij onder andere Art&Pro, de Theatercompagnie, Het Nationale Toneel, Theater het Amsterdamse Bos, TG Bloody Mary, Bos Theaterproducties, Suburbia en PS Theater in Leiden.
Ook in het kinder- en jeugdtheater heeft ze inmiddels een grote staat van dienst. Bij Wederzijds/de Toneelmakerij speelde ze in vele voorstellingen. En bij Theatergroep Gnaffel kon ze haar liefde voor het poppenspel kwijt.

Rian is voor het grote publiek onder meer bekend van de televisieseries ‘Van Speijk’ , ‘Dokter Deen’, ‘Celblok H’, ‘Spangas’ en recentelijk de hit ‘De luizenmoeder’. Ook is ze te zien in speelfilms als ‘Langer Licht’, ‘De wederopstanding van een klootzak’ en ‘Kidnap’. Medio 2018 komt de Italiaanse film ‘Duo piccoli Italiani’ van Paulo Sassenelli uit. Daarin speelt ze de rol van Anke.

Vanaf september 2018 zal ze in de theaters weer te zien zijn in de voorstelling ‘De Vader’ van Senf Theaterpartners/Kik Productions.

Tijdens ’48 hour project Rotterdam 2016′ won ze de prijs voor beste actrice voor haar rol van Petra in de korte film ’Underdog’ van Marc Eikelenboom. Tevens won deze film de 1e prijs van jury én publiek. ‘Underdog’ nam ook deel aan de wereldfinale Short Film in Seattle 2017 en daar won ze de prijs voor beste vrouwelijke bijrol.

Daarnaast geeft Rian in het Rijksmuseum in Amsterdam de theatrale rondleidingen ‘Jij en de Gouden eeuw’ en ‘Help, de muziek is zoek’. Tevens vindt ze het leuk om -naast haar bezigheden voor theater en tv- spellessen te geven op scholen en aan amateurs.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button